Arkadaşlar selam bugun sizle bir konu tartışmak istiyorum.
Oğuz sasi hakkında,
Twitch yayınlarında olsun YT yayınlarında olsun hep garip grup hareketler yapan, bizi gulduren, gercekten samimiyetini ictenlikle hissettiğim parlak bir adam.

Yayınlarında ara sıra yalnızlıktan konuşuyor ara sıra varoluşumuz hakkında konuşuyor. Hakikaten iyi dinlerseniz cok da mantıklı konuşuyor. Tamam kamera karşısında değişik hareketleri var ama bu ayıbı değil, ve kimse geri zekalı demiyor cunku herkes boyle hareketler evinde yapmıştır adam yaptıklarından rahat. Rahat da olsun...

Gecen bir videosuna denk geldim aşağıya koyduğum videoyu izledikten sonra aşağıdaki yazılarımı okuyun. 1 dakikalık video zaten.
Link:

Evet arkadaşlar burada yalnızlığından vesaire bahsediyor, ailesinden de sanki umidini kesmiş, ve anksiteye ( kaygı) probleminin olduğunu soyluyor.

Anksiyete sanırım bende de var, size şoyle soyleyeyim.
Sosyalleşmeyi sevmem, asosyalleşmeyi de sevmem. Evin dışına cıktığım zaman hafifte olsa urperme hissi geliyor. İnsanlardan umudumu kesmişim, okul arkadaşlarıyla sosyalleşmeyi asla sevmem. Okul icinde sosyalleşirim o ayrı tabii...
Genellikle kaygı cok oluyor.

Sasinin de dediği gibi, hicbir zaman bir awmnin ust katında yemek yiyemem, nedenini bilmiyorum ama insanlardan utanıyorum arkadaşlar.
Okul arkadaşlarıyla dışarı cıkmam ve cıkarsam eziyet gibi gelir. Daha doğrusu arkadaşlara bir garezim yok, tamamen okul ile alakalı.
Kaygı problemi olanların coğu gecmişte bir travma olay veya unutulmayan bir kotu anı yaşanmıştır bence.

17 yaşına gireceğim. Aslında sevgili yapmaktan cok cekinirim. Yani tamam oyle 7/24 PC başında oturan sivilceli cubuk Ali olarak duşunmeyin, o kadar da asosyal değilim. Sporla da aram iyi, vucut dengem iyi, sağlığım iyi cok şukur.

Sevgili yapmaktan neden cekiniyorum bilmiyorum. Aslında yapmak istemiyorum arkadaşlar zaten boş beleş işler. Bu gune kadar yapmadım universite de ciddi bir ilişkim olmayana kadar yapmam. Mesela atıyorum alya diye bir kızı sevdim, ona acılamam icimden hep şoyle duşunurum, boktan hayatına bu kızı da mı sokacaksın? Ya ben gercekten aşık olmadım ya da cidden bu işler bana gelmiyor. Yarı asosyal bir insanla nasıl cıkıp eğlenebilir ki değil mi? Yuz hattım gayet yerinde, aynaya karşı barışığım, kendimi iyi bulurum, bazen normal. Herkes gibi. Gecen yılki olay beni bayağı derinden sarstı. Okula sınıfca ilk buluşmamız herkesin ve 1-2 hafta kaynaştık hemen erkekler kızlar sınıfca. Fakat ters giden bir şeyler olmuş. Sınıfımızdan bir kız benimle kafayı bozmuş, kendimi ondan uzak tutmaya calıştım. Hayatımda bu kadar nefret edebilirim yani karşı cinsten bu kadar. Zaten bana gelmiyor bu ergen muhabbetleri. Kıza beni rahat bırak suluk gibisin falan filan yazdım ki uzak dursun artık. Kızında sınıfta grubu var ve bana duşman kesildiler. Kendimi bir yokluğun ortasında buldum. Bu sene sınıfımı değiştireceğim ve onume bakacağım.

Oğuz Sasi'yi o kadar iyi anlıyorum ki, insanlar bana gore değil. Coğu ortamda farklıyım cok şukur halimden anlayan abim, ablam ve ailem var. Fena bir oz guven kaybım var. Eniştem de bayağı destek oluyor, eski e-sporculardan dır kendisi. Hayatı gercekten yaşamış biri kendisi. Universite zamanlarında calışırken cok pastaneden atılmış, cok kafeden haksız yere atmışlar oğrenci zamanlarında. O bana ciddi anlamda destek oluyor. Kendisi 29 yaşında. 2 sene sonra YKS sınavım var, siyasi işler değişirse sınav sistemi değişir diye bir taraftan umutluyum. Hedefim subaylık Allah'ın izniyle bir an once okul ızdırabından eziyetinden kurtulup iş hayatına atılmak. Belki gercek aşkımı bulup evlenmişimdir de.
Okuldan nefret ediyorum arkadaşlar. 3 ay tatilin hic bitmemesini istiyorum. Neden istemediğim insanlarla aynı ortamda olmak zorundayım ki?

Oğuz Sasi topluma alışamadığını ve hayatımın buyuk kısmında da boyle olacağını soyluyor. Yalana gerek yok ama bende oyle hissediyorum. Belki buyursem algılarım değişir.
Oğuz Sasi tek olmanın da guzel bir şey olmadığını ara sıra soyler yayınlarında. Evin her şeyinde ben sorumluyum. Camaşırı ben asıyorum, yemeği ben yapıyorum ve bu zor diyor. Kamera karşısında cok rahat bir adam fakat dışarıda aynı şeyleri yapsa, ya da yapsa demeyelim aynı şeyleri konuşsa utancından yerin dibine girecek bir adamım diyor. Neyse arkadaşlar kafanızı gercekten acayip şişirdim, oğuz sasiyi anlatıp bir yandan da derdimi dokeyim dedim. İyi geceler. Allaya emanet olun.