Kendinizi kazanmak istemek
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kendinizi kazanmak istemek
-
23-10-2022, 10:04:02Merhaba. Şu an bu yazacağım uzun yazıyı, neden bu siteye yazıyorum herhangi bir fikrim yok. Sadece gercekten de bana bir cevap verebilecek, fikir verebilecek insanlara erişmek istiyorum. Birkac senedir buyuk bir bunalım icindeyim. 17 yaşındayım, seneye lise son yani 12. sınıf olacağım. Maddi durumum cok iyi Allah'a şukur. Şimdi diyeceksiniz ki işte 17 yaşındasın daha, ergenlik vesaire ancak gercekten oyle bir şey değil, o nasıl bir şey biliyorum ve ikisini rahatlıkla ayırabilirim. Aşk hayatı falan da değil mesele, ben kendimi bir kız icin bitirecek bir insan değilim. Mesele, kendimi bulamamam, gecmişteki performansıma ulaşamamam. Artık coğu şeyden zevk almıyorum. Surekli sorguluyorum her şeyi. Ayrıca mesela bir şeyi yaptığımı bildiğim halde tekrar kontrol ediyorum yapmış mıyım diye, buna da değineyim hemen. Mesela babam arabanın anahtarını verip kilitle diyor, ben kilitlediğimi bildiğim halde tekrar tekrae kilitleyip kontrol ediyorum. Bu sadece basit bir ornek. Her şeyden şuphe ediyorum. Tekrar soyleyeyim, ergence bir bulanımda veya aşk acısında değilim, Allah'a şukur yakışıklıyım ve karşı cinsle zaten aram gayet iyi; aynı zamanda fitnessa gidiyorum. Benim derdim, eskisi gibi mutlu olamıyorum; derslerimde de mesela eskisi gibi iyi performansa sahip değilim. Cunku yaşadığım şeyler beni dağıtıyor sanırım. Beni adamakıllı mutlu eden 2 şey var, bunlardan ikincisi zaten fitness, birincisi ise futbol. Futbol oynarken butun her şeyi unutuyorum, işte o zaman gercekten mutlu oluyorum ve eğleniyorum. Şu an bunu yazarken fark ettim ki beni gercekten mutlaka eğlendiren ve mutlu eden tek şey futbol. Altyapı gecmişim yok ancak gercekten yetenekliyim ve iyi oynuyorum, cevremdekiler de soyluyor ancak yaşım 17 olduğu icin futbola gec kaldığımı belirtip beni kırdılar. Her neyse. Bu arada herhangi bir şekilde kendimi ovmeye, ego kasmaya veya hava yapmaya calışmıyorum, ki zaten solo bir şekilde tanımadığım insanlarla kuracağım iletişimden niye boyle isteklerim olsun. Ben bunalımdayım arkadaş. Ben eski ben olmak, mutlu olmak istiyorum. Zevk alamıyorum. Derslerimde tekrar başarılı olmak istiyorum. İnsanların dediklerini umursamamak istiyorum. Ozguvenliyimdir normalde ancak son haftalarda gitgide oz guvenim kırılmaya başladı. Bu saatte sizi rahatsız ettiğim icin ozur dilerim, iyi akşamlar diliyorum.