Altay Bayındır'dan sozleşme acıklaması
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Altay Bayındır'dan sozleşme acıklaması
-
23-10-2022, 09:58:41Super Lig ’in 11 ’inci haftasında Fenerbahce sahasında Başakşehir ’i 1-0 yenerek liderliğe yukseldi. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekibin deneyimli kalecisi Altay Bayındır, basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Kazandıkları icin mutlu olduklarını aktaran Altay Bayındır, “Cok onemli bir mactı bizim icin. Mac eksiğimiz olmasına rağmen lider durumdayız. Bu şekilde devam etmek icin calışacağız. Bu hafta Avrupa Ligi macımız var. O macı da en sağlıklı şekilde geceriz inşallah. Boyle maclardan alınan 3 puanlar değerlidir. Bu haftayı bu akşam kapatıp yarından itibaren onumuzdeki maca odaklanacağız.” diye konuştu. Haziran 2023 ’te bitecek olan sozleşmesiyle ilgili gelen bir soruya ise Altay Bayındır şu şekilde cevap verdi: “Bu tarz konular, futbolcuların konuları değil. Menajerlerimiz var bu konularla ilgilenen. Onlar goruşuyorlardır. Kritik bir donemdeyiz, yoğun bir programımız var. İşimize odaklandık. İlerleyen gunlerde neler olur hep beraber goreceğiz.” Altay Bayındır kendisi icin tribunlerde acılan pankart ile alakalı ise “Destek amaclı guzel bir pankart acılmıştı. Ben de mac sonunda gittim, teşekkurlerimi sundum. Pozitif anlamda destek gorduğumuzde biz de pozitif anlamda motive oluyoruz.” şeklinde konuştu. Ligin uzun bir maraton olduğunu aktaran Bayındır, “Bir galibiyet ile şampiyon olunmuyor. Bir mağlubiyette de şampiyonluk gitmiyor. Her maca final macıymış gibi odaklanmak onemli. Hocamız da bizi bu doğrultuda hazırlıyor. Bizler, onumuzdeki macı kazanmaya calışarak devam edeceğiz.” dedi. Kaleci pozisyonunun cok odaklanılması gereken bir mevkii olduğunu belirten Altay Bayındır, “Kalecilik boyledir. Kurtarırsın, kurtarırsın, bir hata olur sonra sıkıntı cıkar. Cok odaklanılması bir pozisyonda oynuyorum. Boyle şeyler olabiliyor. Bir sabırsızlık ve şampiyon olma isteği var. Bir butun olarak mucadele edersek başarı gelir. Olumlu ya da olumsuz biten macın ardından pozitif devam etmemiz gerekir cunku bazı insanların kırılgan yanları olabiliyor sağlam kalmaya calışsa da. Bizler de insanız. İnşallah bu şekilde yolumuza devam ederiz.” diyerek sozlerini noktaladı.