Ben okula gidemiyorum. 15 yaşındayım ve okul olduğu zaman ağlarım. Psikoloğa okul fobisi icin gittim ve okul fobim degil sosyal fobimin olduğunu soyledi. 4 seans goruşme icin anlaşmıştık ama sosyal fobi icin 20-25 seans olabileceğini soyledi. O kadar paramız yok, o yuzden psikolog olayı bitti. Şu an acık liseye gidiyorum. Dışarı cıkmıyorum. Hep evdeyim. Bugun bir işim vardı ve dışarı cıktım. İnsanlar surekli birbirlerine bakıyorlar ve ben cok rahatsız oluyorum. Ben erkeğim. Ozellikle kadınlarla goz goze gelince cok rahatsız oluyorum. Yani aslında şoyle erkeklerle goz goze gelince rahatsız oluyorum, kadınlarla goz goze gelince cok rahatsız oluyorum. Erkekler eğer yaşıtım değilse beni takmaz ama kadınlar sanki boyle hep bir aşağılar gibi geliyor. Okulda da bazen ağlardım ve sınıfın duygusal cocuğu olarak anılırdım. İlkokulda cok dayak yedim. İlkokulda herkes bebek diye dalga gecerdi. Eskiden yaşadığım sorunları da yazdım cunku belki şu an icin cıkarım yaparız. Bunlar yaşadığım sorunların bazıları. Ben sosyal fobiden nasıl kurtulurum?