Arkadaşlar merhaba, kısaca uşengecim işte. Zorunlu hissetmediğim şeyleri yapmak istemiyorum, orneğin yazın erken kalkmam ama kışın okul olduğundan erken kalkacağım, mecburum cunku. Programlamayla ilgileniyorum ve seviyorum, yazın full programlama uzerine gideceğim dedim, ama yaz geldiğinde yaptığım tek şey yatıp abur cubur yiyip, film izlemek oldu, taş catlasa 3 hafta uğraşmışımdır. Okulda C# goruyoruz, hoca odev verse anında yaparım.

Yani mecbur olmadığım ama bana yararlı olduğunu duşunduğum şeyleri yapmakta zorlanıyorum, buda moralimi bozuyor. Sanki enerjim, gucum yokmuş gibi hissediyorum, beynimin yetersiz kaldığını duşunuyorum(bahane uretiyorum ) sanki beynim yeterli seviyede calışmıyormuş gibi oluyor, oğrenme hızım sanırım iyi normal yani bunu bilemem, kıyaslama yapmak lazım sanırım, neyse konu bu değil.

Ben uşengecliğimi nasıl yenebilirim surekli bahane uretiyorum enerjim yok diyorum, ama o işe başlayınca bırakamıyorum, Kısaca kendimi nasıl irade edebilirim?

Bir de konu ile biraz alakasız olacak ama, beyinin daha iyi calışması ve enerji icin ne yapılmalıdır, nasıl beslenilmelidir?

Bu arada 16 yaşındayım.