Tanımadığım kişiler Instagram hesabımı buldu
Geyik0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Tanımadığım kişiler Instagram hesabımı buldu
-
23-10-2022, 09:41:40Arkadaşlar ben az once bir oyun oynuyordum. Bir arkadaş geldi durduk yere bana kufur falan etmeye başladı. Discord'a cağırdılar. Gittim babamın ismini calıştığı yeri falan sordular. Nerede yaşadığımı sordular. Hangi ilcesinde olduğuma kadar her detay sordular. Facebook hesabımı Instagram hesabımı falan sordular. Vermedim ama ismim nadir olduğu icin Instagram'dan aratıp buldular. YouTube arkaplanımda falan benim kucukluğumun resimleri vardı onları attılar. Bulunduğum ilceyi falan yanlış verdim ozellikle. Instagram'ımı buldular fakat guvenemedim. Cocuklarla daha 5 dakika falan konuştum her şeyimi sordular. Acıkcası korkuyorum. Bir şey yapabilirler mi? Babamın mesleğini falan sordu doğru cevap verdim. Nerede yaşadığımızı ilcesine kadar sordu yanlış cevap verdim. Bu konuşmadan sonra Discord hesabımı sildim. Bu arada bana bilgilerimi sorarken bir anda kafama dank etti. Cıkıyorum ben dedim. Cıkma dur dur dediler. Babanı ararız falan dediler. Buldukları numara babamın değildi babamınmış gibi gosterdim. Daha sonra onları dinlemeyip cıktım Discord'dan. Şu an tek ellerindeki bilgi benim Instagram'ım. Onun da benim olup olmadığına emin değiller. Sadece ismimden kaynaklı buldular. Bende konuştuktan sonra once DC hesabımı sildim ardından Instagram hesabımın ismini değiştirdim.