Beğeni almak icin hep mesaj yazmanıza gerek yok. Technopat Capslerine girerek caps paylaşın. Zaten cok kotu capslere bile 2 3 beğeni geliyor. Gunde 3 - 5 caps paylaştığınızı ve Technopat Capsleri konusunu gunde 10 15 kişinin gezdiğini duşunursek, her capsten 2 beğeni alınız 2x4 8 beğeni 1 gunde 8 beğeni aldınız. Mesaj yazarak beğeni alırsanız az beğeni alırsınız ama aynı zamanda birinin hayır duasını alarak sevap pointde kasabilirsiniz. İnsanların işine yarayacak şeylerin yapımını anlatın. Ornek veriyorum bilgisayar kullanırken işimizi kolaylaştıracak şeyler mesela Google Chromede kapatılan sekmeyi acmak icin CTRL+UP+T olduğu soyleyin bu şekilde beğeni alacağınızı duşunuyorum hemde yoneticilerin gozune girersiniz. (Size tavsiyem caps işine Technopat Capsleri "4" cıktığında başlayın, bunu kendi gozlemlemerimle soyluyorum ilk mesaj atılan capsler cok fazla beğeni almış.)
Şimdi bunu okuyanların %50si benim beğeni sayıma bakacak ve "madem bunları biliyorsun senin neden beğeni sayın az?" diyecekler, ben yukarıda yazdıklarımı yapmak yerine boyle bir şey yapmayı tercih ettim. Sizde bu konunun yararlı olduğunu duşunuyorsanız teşekkur etmek yerine "beğen" butonuna basarsanız sevinirim.