Sınıfta serserilerle nasıl anlaşabilirim?
Geyik0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sınıfta serserilerle nasıl anlaşabilirim?
-
23-10-2022, 09:34:51Meslek lisesine gidiyorum kimseye zararım yok sınıfta tam serseri tipler var. Benden sanki yaşca buyukler ayılar gibi ben onların yanında onlar aslansa ben kedi kalıyorum misali zaten yuzum cocuksu 1 2 kişi konuştuğum var. Serseriler 20 kişi sınıfın geri kalanı 10 kişi onlarda temiz tipler bu 20 kişi ful benimle uğraşıyor. Bir cozum yolu bulamadım cok aradım ama gucsuzum. Tek başıma yapamıyorum. Teneffus olacak diye korkuyorum ne yapmam lazım? Bana her gun sert bir şekilde vuruyorlar dalga gecip ezikliyorlar benim erkeklik guruma vs her şeyime ya laf ediyorlar artistlik taslıyorlar milletle kavga ettirmeye calışıyorlar. Neler neler bilen bilir sataşıyorlar. Bıktım artık her yerde bu tipleri gormekten nereye gitsem değişmiyor zaten insan değişse ne olacak? Aynı icindeki bıktım millet istediği ortamı bulur bize anca serserisi kekosu gelir şansa bak. Cıkışta kovalamalar araya sıkıştırmalar bana karışmalar bağırmalar falan cabası artık sabrım kalmadı. Okul değiştirecektim ailem yakma mesleğini dedi yine kazanan kotuler oldu. Guzel bir cozum yolu bekliyorum sizlerden. Ben bu kadar reziilik yaşamadım ezildim ama bu kadar saygısız olmadı kimse bana.