Selamlar,
Cekilişle iki kişiye Steam uzerinden Grand Theft Auto V: Premium Edition verilecek. Katılmak isteyen kişilerin katılıyorum demesi yeterli. Mesaj yazarken konunun ilk mesajını alıntılamayın. Ayrıca konuda cekilişe katıldığınız mesajı belirten mesaj dışında başka bir şey yazmamanızı rica ediyorum. Konuyu dağıtan ve konu ile alakası olmayan mesajlar raporlanacaktır.
Katılım şartları:
- En az 1 aylık Technopat Sosyal uyeliği.
- En az 100 mesaj.
- En az 1 aylık Steam uyeliği.
- Hesabında VAC, oyun yasaklanması, takas veya herhangi bir yasaklama bulunanlar cekilişe katılamazlar.
Cekiliş yarın cuma gunu 24:00'da sonlanacak ve bu saatten sonra yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır. Kazanan kişi ise en gec pazar gunu acıklanacak. Bu sure zarfında kim kazandı, ne zaman acıklanacak gibi soruları cevaplamayacağım. Gereken bilgileri verdim cunku.
Kazanan kişi acıklandıktan sonra Steam hesap adresini paylaşması gerekecek. Hesap bağlantılarını onceden paylaşmayınız.
Not: Kazanan kişi acıklandıktan sonra 1 gun icinde irtibata gecmesi gerekmekte. Bu sure zarfında herhangi bir geri donuş sağlanmadığı zaman hediye daha onceden belirlenen talihliye verilecektir. Cekilişe katılan her uye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yukumludur. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.
Katılımınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Hediye [Sonlandı] 2 adet Grand Theft Auto V: Premium Edition
Geyik0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Hediye [Sonlandı] 2 adet Grand Theft Auto V: Premium Edition