Bir kac gun once keşfettiğim fakat cok uzun bir suredir var olan AppNana adlı programdan bahsetmek istiyorum. Bu program mobil cihazlara yukleniyor(Android, İos). Programı buradan indiriyorsunuz ve daha sonra sağ ust tarafta bulunan register e tıklayıp uye oluyorsunuz. Başlar başlamaz size 10 bin nanas veriyor. Hergun girdiğinizde ise 400 nanas kazanıyorsunuz. Get Nanas bolumunden Nana offers 1 bolumune girip ceşitli uygulamaları indiriyor ve acıyorsunuz. Biraz uygulamada oyalandıktan sonra. Programa donunce karşımızda succes yazısını goruyoruz. Her uygulamanın değeri farklı. Puanınızı 15bin yaptığınızda davet kodu girebiliyorsunuz. 15 bin yapmadıysanız gecersiz sayar. Oraya benim kodumu girerek fazladan 2500 nanas daha kazanıyorsunuz. Şimdi bu kodu o bolume girin, t5538528. 15 bin yaptığınız halde 15 bin puana hala ulaşamadınız derse. Biraz beklemeniz gerekiyor demektir. 1-2 saat Bu punlarla Steamdan Wallet kart(Para) alıyorsunuz. 20$ lık kartı 280bin puana alabiliyorsunuz. Gozunuze cok gozukmesin Ben bir gunde 36,410 puan yaptım. Saatlerce başında durmanıza gerek yok. Her şey rayına oturduktan sonra duzenli bir şekilde giderseniz 1-2 ay icerisinde 40-50$ lık oyunlar alabilirsiniz. Benim kodumu 15 bin den sonra girmeyi unutmayın. Siz 2500 kazanırken bende kazanacağım. Hepinize cok teşekkur ederim.
Bedava Oyun Kazanmak
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bedava Oyun Kazanmak
-
23-10-2022, 09:31:35Herkese iyi gunler arkadaşlar,
Bir kac gun once keşfettiğim fakat cok uzun bir suredir var olan AppNana adlı programdan bahsetmek istiyorum. Bu program mobil cihazlara yukleniyor(Android, İos). Programı buradan indiriyorsunuz ve daha sonra sağ ust tarafta bulunan register e tıklayıp uye oluyorsunuz. Başlar başlamaz size 10 bin nanas veriyor. Hergun girdiğinizde ise 400 nanas kazanıyorsunuz. Get Nanas bolumunden Nana offers 1 bolumune girip ceşitli uygulamaları indiriyor ve acıyorsunuz. Biraz uygulamada oyalandıktan sonra. Programa donunce karşımızda succes yazısını goruyoruz. Her uygulamanın değeri farklı. Puanınızı 15bin yaptığınızda davet kodu girebiliyorsunuz. 15 bin yapmadıysanız gecersiz sayar. Oraya benim kodumu girerek fazladan 2500 nanas daha kazanıyorsunuz. Şimdi bu kodu o bolume girin, t5538528. 15 bin yaptığınız halde 15 bin puana hala ulaşamadınız derse. Biraz beklemeniz gerekiyor demektir. 1-2 saat Bu punlarla Steamdan Wallet kart(Para) alıyorsunuz. 20$ lık kartı 280bin puana alabiliyorsunuz. Gozunuze cok gozukmesin Ben bir gunde 36,410 puan yaptım. Saatlerce başında durmanıza gerek yok. Her şey rayına oturduktan sonra duzenli bir şekilde giderseniz 1-2 ay icerisinde 40-50$ lık oyunlar alabilirsiniz. Benim kodumu 15 bin den sonra girmeyi unutmayın. Siz 2500 kazanırken bende kazanacağım. Hepinize cok teşekkur ederim.Yoneticiler, daha once konu acıldı vs vs demeyiniz. Ben boyle detaylı bir rehber bulamadım.