Yıllardır internet medyasının icindeyim. Sorun, konuşmam, tecrubelerim hep buradan oldu. Bir nevi gercek dunyadan soyutladım kendimi. Bildim bilmedik sitelerden biri olan bu sitede de defalarca soru acıp bu konuda kafa patlattım. Artık dayanamıyorum, ne kadar oz guvenim olsa da tek başıma dayanamıyorum. Ne dersem, kurup bicersem biceyim sadece kendime anlatıyorum, kendimle konuşuyorum. Cıldırmaya başladım, şu internetten uzaklaşmak istiyorum artık, sardı sarmaladı beni. Tam olarak 7 saat olmuş sanırsam. Psikoloji hakkında başlıkları okuyorum. Ruhum coktu, cok kotu oldum, cevremde konuşabileceğim biri dahi yok. Tek başıma 7/24 bilgisayar başından kalkıp nasıl bir cozum bulabilirim?
Okul dışı sosyalleşmeden bahsediyorum. Dışarıya karşı aşırı sessizim, icimde bir cevher dahi olsa yine aptal ve saf olarak akıllarda kalıyorum. Bu da daha da icime kapanmama neden oluyor. Allah'a şukur kendimi savunup konuşabiliyorum ancak konuşup edeceğim adamakıllı, aklı denginde yaş cevresinde birini bulamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Her gun sorgusuz sualsiz araştırıyorum, artık delirmek uzereyim, internette artık ne yazsam kendi konularımı gormeye başladım. Milletin bana yaptığı aptal muamele beni icten acıtmaya başladı.
Zamanına psikoloğa gitmiştim. Verdiği ilac sadece duşunmemi biraz da olsa engellemişti ama iletişim konusunda cok bir etkisi olmadı. Bu konuyu kacıncı acışım hatırlamıyorum ama artık teknik bir yardıma ihtiyacım var yoksa bu boşlukta derinlerine kadar suzuleceğim gibi duruyor.
Tek başıma artık sıkılmaya başladım
Geyik0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Tek başıma artık sıkılmaya başladım