Annemle surekli tartışıyorum
Geyik0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Annemle surekli tartışıyorum
-
23-10-2022, 08:00:19Hocam merhaba. Dalga gecmeyin en duzgun yazmak icin yer burası. Annem cok tuhaf davranıyor ya da ben abartıyorum. Hocam sinirimi tutabiliyorum ama annem beni sinir kupu gibi bir şekilde değerlendiriyor. Surekli birileriyle tanıştırmaya calıştırıyor sokaktan. Ve cevreme laf ediyor. Halbuki tanıştırmaya calıştığı insanlar ortalıkta anne baba kufur eden insanlar. En son okuluma geldi ve beni kotuledi. Yok bu boyle evde şoyle yapıyor boyle yapıyor. Sinir sorunları var surekli sinirleniyor. Sadece annem abartınca sinirleniyorum. Şey diyenler olacak, "annen seni korumaya calışıyor." etrafa beni kotuleyerek mi? Millet artık beni deli veya hasta sanıyor. Benden kucuk kızlar benimle dalga geciyor bu da gucume gidiyor. Yani annemin bir yaptığı benim tum hayatımı etkiliyor diyebilirim. Biraz da annemin, babamın kavgaları ve cevre ile alakalı olabileceğini duşunuyorum cunku cevredeki insanlar, nasıl anlatsam, şoyle diyeyim, herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor. En son sokakta tecavuz olmuş (sokağın ortasında değil oturanların evinde). Neyse konu dışına cıkmayayım. Sorun bende mi yoksa annemde mi?