Arkadaşlar ve değerli uyeler;
Bu gun başımdan gecen olayı yazmak istiyorum. İlk once kızı tanıtıyım. Bu mesajı bana gonderen kız kendisi sınıf arkadaşım. Benim oturmuş olduğum evin 2 sokak arkasında oturuyor. Yani bu kız ile cocukluk arkadaşıyız. Ben acıkcası bu duruma biraz karşı cıkıyorum. Cunku universite giriş sınavı olacak. Bi' yandan da bu yaşıma kadar kız arkadaşım (sevgilim) olmamış biraz da onun eksikliği var. Ne yapsam bilemedim. Neyse. Lise son sınıf oğrencisiyiz. Ve aynı sınıfta okuyoruz. Hatta bunla staj yerlerimiz bile aynı Bilerek resmini ve ismini gizledim. Bu kız bana saat 15.22 ile 15.42 sularında bana mesaj atmış. Ama ben gormedim. Neyse efendim bu kızın sevgilisi vardı. Ayrılmışlar. Geldi bana butun derdini anlattı. Ben hem başımdan gondermeye calışıyorum ve ''hmm , ayy evet cok uzuldum, sana layık değildi'' gibi cumleler ile yatıştırmaya calışıyodum. Sonra bu aradı falan konuştuk , gezdik , tozduk. Bu kızı evine bıraktım, bana sarıldı ve sonra beni optu. Şaşırdım! Daha sonra bana birazdan aşağıda gorecek olduğunuz mesajları gonderdi. Telefon desen daha beter durumda. Telefon cokecek derecede mesaj geldi. Ard arda yollamış. Ben bu mesaja karşı olarak ne yazmalıyım? Şuan duşunuyorum ama aklıma gelmiyor. Hangi mesajı yazsam daha iyi olur? Evet bu da resim;

Spiderman ne alaka?