Uzun ve guzel zaman gecirdim. Yeri geldi, dur durak bilmeyen, sistem toplama konularım ile rahatsızlık verdim. Yeri geldi, yine dur durak bilmeyen, inceleme videosu konularım ile rahatsızlık verdim. Burada kaldığım 2 donem boyunca, yardım etmeye calıştım. Ozellikle son aylardaki pasifliğimin de bırakmama etkisi vardır. Umarım elimden geldiğince, foruma (sosyale) katkıda bulunabilmişimdir. Her şey icin teşekkurler. Hepinize hayatınızın geri kalanında başarılar diliyorum.
Kendinize iyi bakın millet
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kendinize iyi bakın millet
-
23-10-2022, 07:42:20Merhaba arkadaşlar. Bu Sosyaldeki son konum ve son mesajım. Uye olalı, 2 yılı gecmiş. Forumdan (yeni hali ile Sosyalden) cok şey oğrendim. Hala da oğretmeye devam ediyor. Ama yarından itibaren, sosyal ile olan ilişkimi kesiyorum. Uyeliğin silinmesi, Sosyal kurallarınca yasak olduğu icin, hesabımı sildiremiyorum. Sosyali bırakmamda bulunan sebepleri var elbette. Gerek burada olan bazı sebepler, gerek kendimce olan bir kac sebep. Bunları kendime saklıyorum.
Uzun ve guzel zaman gecirdim. Yeri geldi, dur durak bilmeyen, sistem toplama konularım ile rahatsızlık verdim. Yeri geldi, yine dur durak bilmeyen, inceleme videosu konularım ile rahatsızlık verdim. Burada kaldığım 2 donem boyunca, yardım etmeye calıştım. Ozellikle son aylardaki pasifliğimin de bırakmama etkisi vardır. Umarım elimden geldiğince, foruma (sosyale) katkıda bulunabilmişimdir. Her şey icin teşekkurler. Hepinize hayatınızın geri kalanında başarılar diliyorum.Hoşcakalın. Kendinize iyi bakın.