Yaklaşık 1 saat once arkadaşlarla populer bir alışveriş merkezine gittik. Orada en ust katta yemek alanında başka bir arkadaşımızla karşılaştık masada oturuyordu. O bizi gormeden aklıma bir fikir geldi. Şaşırması icin bizimle gelen arkadaş grubundaki onun tanımadığı bir arkadaşımız WhatsApp'tan onun fotoğrafını cekip ona atacaktı ve korkutacaktık. Amacımız sadece şaka yapmaktı zaten cok yakın bir arkadaşımız kendisi. Gideceğimizden haberi yoktu. Neyse aldım telefonu arkadaştan fotoğrafını cektim ve ona attım. İlk başlarda gormedi biraz bekledik tam eline telefonu aldığı an uzaklaştık etrafa bakar diye. O sırada arkadaşımın oturduğu masanın biraz yakınında oturan bir kadının bize doğru elini sallayarak koştuğunu gordum. Yanımıza gelip yuksek bir ses tonuyla ver o telefonu dedi. İlk başta anlamadım elimle anlamadığımı işaret ederek kafamı salladım kadın az once fotoğrafımı cektiğini gordum dedi başta guldum ama sonra ciddi olduğunu anlayınca actım galeriyi fotoğrafı gosterdim ve masada oturanın bizim arkadaşımız olduğunu ve yanlış anladığını soyledim. Kadın ikna olmadı arkadaşı cağıralım dedi cağırdık geldi o da anladı durumu konuştu ama kadın yine ikna olmayıp guvenliği cağıracağını soyledi ve bayağı ağır hakaretler etti. Bunlar olurken etrafı anlatmama gerek yok sanırım. Herkes bize bakıyordu. Kadın sırf canı istediğinden olayı fazla uzatıyordu. Gercekten ortada ne onun fotoğrafı var ne başka bir şey. Sildiğimi falan iddia etti cop kutusunu gosterdim oradan da sildin dedi. Ablacım ne yapalım senin fotoğrafını dedim "eşim az sonra geliyor bekleyin" dedi. Bu sırada arkadaşım temizlikciden guvenliği cağırmasını istedi olayı ona da anlattım kadını sakinleştirerek goturdu. Tamam kabul ediyorum yaptığım hareket oldukca riskli ama fotoğrafı gostermeme rağmen anne baba demeden yaşına başına bakmadan kufurler hakaretler etmesi beni cok sinirlendirdi. Şahsen yaşım 14 ben hayatımda kimseden boyle laflar duymadım. Arada cinsel istismarcı yakıştırması da yaptı yaşı buyuk diye sesimi cıkaramadım. Kadın gider gitmez etrafa baktım cumbur cemaat herkes bize bakıyordu. Boyle bir duruma duşeceğimi bilsem bırakın fotoğraf cekmeyi telefonu bile yanıma almazdım. Diyeceklerim bu kadar. Yorum sizin.