10 yıllık oyunların fiyatlarının 30 TL'den 250 TL'ye zamlanması hakkında ne duşunuyorsunuz?
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- 10 yıllık oyunların fiyatlarının 30 TL'den 250 TL'ye zamlanması hakkında ne duşunuyorsunuz?
-
23-10-2022, 07:38:4610 yıllık oyunların fiyatlarının 30 TL gibi sayılardan 200-250 TL gibi sayılara fırlaması hakkında ne duşunuyorsunuz? Firma o oyunu daha artık guncellemiyor maaliyeti daha artık yok. Turkiye'de 2-3 dolar kazanacakken ondan bile vazgecmeleri sacma geliyor insana. Turkiye'de o fiyatlara eski oyunlara verecek insan sayısı cok azdır. En azından 30 TL iken insanlar alınca biraz kazanan firma boyle hamlelerle Turkiye'den o kazandığı kucuk karı da kazanamaz acık, net ve Turkiye'deki oyuncuları korsana yonlendirmekten başka firmaya da fayda sağlamayacak. Acıkcası Turkiye'yi hic salladıklarını duşunmuyor yapılan zamları mantıklı bulmuyorum. Yeni oyunların pahalı cıkması benim acımdan problem değilken gidip 10-15 yıllık oyunların indirimlerde bile alınmayacak fiyatlara guncellenmesi sacma geliyor bana. Dediğim gibi Turk pazarından kazandıkları ya da Turk muşterileri zerre umurlarında değil. Sizler neler duşunuyorsunuz, ben kendi fikirlerimi yazmak istedim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.