Ucretli surumun planları ise aylık 10$ ve 30$: Surprizbozan: Planlar
Nasıl kullanıldığı ise sunucuda anlatılıyor. Size verilen rolun adındaki grup numarasına gore cizim kanalında /imagine prompt: şeklinde mesaj atıyorsunuz ve cizilmesini bekliyorsunuz. 4 adet ciziliyor ve sonucunu sizi etiketleyerek aynı kanala gonderiyor. Mesajda cıkan tepkilerle 4 resimden birisini secebiliyorsunuz.
Ayrıca insanlardan gordum. Gercekci olmasını istiyorsanız sonuna "ultra detailed" ve "realistic", dilerseniz "8k" da ekleyebilirsiniz. Bazı insanların Steampunk gibi gerceklik turleri kullandığını da gordum.
Websitesinden "Sign in with Discord" diyerek daha evvel yaptıklarınızı da profilinizde gorebiliyorsunuz.
Kullanıcılardan ve benim yaptıklarımdan birkac ornek:
Surprizbozan: Ornek 1
"multi sky, ultra detailed, realistic"
Surprizbozan: Ornek 2
"Avoid the darkness,Until you feel the blast of a shooting star, photorealistic, ultra detailed, ultra realistic, --ar 16:9"
Surprizbozan: Ornek 3
"Solar eclipse happens as sky and space blend together, scary, ultra realistic, ultra detailed, 8k, 16:9"
Surprizbozan: Ornek 4
"Cozy room with neon lights , 8k , Hyper Realistic"
Surprizbozan: Ornek 5
"tree ethereal 8k augmented reality"
Surprizbozan: Ornek 6
"viking longboat in the ocean, photorealistic, ultra detailed, cinematic, high shading, --ar 16:9"
Surprizbozan: Ornek 7
"Giant conquered world, sky broke, solar eclipse, ultra detailed, realistic, 16:9"
Surprizbozan: Ekstra: RTX 4090 Ti denemem
Galiba "Nvidia RTX 4090 Ti on table, ultra detailed, realistic, 8k" idi.
Sunucu adresi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Websitesi: Midjourney
Not: Belki benim direkt kopyala deyip buraya yapıştırmamdan dolayı kalite duşmuş olabilir. Direkt sunucudan resmi almak ya da generate edilen resmin mesajdaki kalitesi kaliteyi etkilemeyebilir.
Duzenleme surem bittiği icin buradan devam ediyorum:
Surprizbozan: Ornek 8
"through the black hole, realistic, ultra detailed, 4k, --ar 16:9"
Tekli olarak secebilmek icin: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Surprizbozan: Ornek 9
"a cheerful plastic glass runs across a fantasy field"