Para Biriktirmenin Yolları
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Para Biriktirmenin Yolları
-
23-10-2022, 07:15:49Merhabalar. Sizlere son birkac yıldır başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum. Ailemin durumu ortalama diyebilirim ama ekstralara ayıracak fazla paramız yok. Ben de bunun farkındaydım. Farkındaydım diyorum cunku bu olay 2.5 yıl oncesine dayanıyor. O zamanlar Samsung Galaxy S3 modelini yeni tanıtmıştı adeta hayran kaldım. Aileme sorduğumda alamayacaklarını soylediler şu anda 8. sınıfa gecen bir orta okul oğrencisiyim o zamanki gunluk harclığım olan ''3'' TL ile 1.5 yılda 1200 TL para biriktirdim. En başta bana karşı cıkan ailem adeta karşımda mahcup durumda kalmıştı. Ama ben bana telefonu almadıkları icin memnunum. Neden diye soracak olursanız insanın bir şeyde emeği olduğunda kıymeti kat kat artıyor. Şu anda 1 senelik bir S3 kullanıcısıyım ve uzerinde soyulmayı bırakın bir cizik bile yok. O forumlarda malzeme kalitesini eleştirenler şimdi HTC ONE M8 cihazını fiyatı dolayısıyla eleştiriyor. Buyuklerimin bir sozunu kullanmak istiyorum: "Ne kadar ekmek o kadar kofte."