Sosyal'in belirli miktarda depolama imkanı var, iyi hoş.
Sosyalden başka yere depolayanlar ceza alıyor, iyi hoş.
O halde soruma bir yanıt bekliyorum, cozum yolu istiyorum.
Canon 500D EOS isimli bir SLR kameranın incelemesini yaptığımızı farz edelim.
Urunun incelemesinde elbette cektiği resimlerin kalitesinden bahsedeceğim.
5-6 MB'dan aşağı fotoğraf cekmeyen bu makinenin fotoğraf kalitesini kullanıcıya nasıl aktaracağım ?
Kullanıcıya gerceği yansıtmayan, goruntu kalitesi duşurulmuş gorselleri mi yutturmaya calışacağım ?
Sırf Sosyal'e yuklemiş olmak icin kalitesi duşurulmuş, insanların işine yaramayacak gorsellerin boyutunu kucultmekle mi uğraşayım ? Bu sacma fotoğraflar ne işime yarayacak ?
Biz burada inceleme yapıyorken, bunca fotoğrafı videoyu, videonun ham dosyalarını internete yukleyeceğiz diye uğraşırken neden duşuncesiz bir yonetici @mikail Fidan ceza verme teşebbusunde bulunabiliyor ?
Soruyorum sana, Sosyal'in imkanları cercevesinde kullanıcıya nasıl orjinal goruntuler, carpıtılmamış goruntuler sunacağım ? Sosyal 10MB resim yukletiyor da biz mi yuklemeyi akıl edemiyoruz ?
Ne telefon ne de prof kamera ile cektiğim fotoğrafların hicbiri 2MB'dan aşağı değil.
İnceleme videolarında kalitesine zaten elleyemem.
Hadi diyelim başka bir konu acıldı. Ben her resim yukleyeceğim zaman boyutunu kucultmekle mi uğraşacağım ?
Yetersiz bir depolama hizmeti yuzunden neden kullanıcıya eziyet ediliyor ?
Ve son olarak şu konuları kafanıza gore kapatmayın artık. 1 cevap verip de konu kapattığınız da oluyor.
Ben sıradan bir kullanıcıyım ve sorunuma cozum arıyorum, ben işim bitti demeden bu konu kapatılmasın.
Cunku bu soruyu birinin sorması gerekiyordu. 2MB engeline takılmak zorunda mıyız ?
Bu forumun iyiliğini en az senin kadar ben de istiyorum ve cabalıyorum.
Yaptığın emeğe saygısızlıktır, inceleme konularında sacma sapan gorseller sunamam ben insanlara.
@ali Gungor yok bu bunun caresi, boyutu artıramaz mıyız ? Sosyalin ne kadarlık bir alanı mevcut ?
Cozuldu Yuksek Boyuttaki Gorselleri Nasıl Yukleyeceğiz?
Geyik0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Cozuldu Yuksek Boyuttaki Gorselleri Nasıl Yukleyeceğiz?