Selamunaleykum. En cok goruntuleme alan konularınız hangisi?
Benimkiler:
Cozuldu: Laptop ile notebook arasındaki fark nedir? Merhaba. Laptop ile notebook arasındaki fark nedir?
www.technopat.net

Yatılı okulda internet bağlantısı var mı? Selamunaleykum. Yatılı okullarda internet işi nasıl oluyor? Kendi bağlantıları oluyor mu? Okulun birisine bakarken fiziki olanaklarda bağlantı icin diğer yazıyordu. Ne oluyor o?
www.technopat.net

Gozluğu cıkarınca bulanık gormek Selamunaleykum. Miyoptan dolayı gozluk takıyorum. Gozluğu cıkarınca normal bulanık gormemden daha bulanık goruyorum. Normal mi?
www.technopat.net

[Sonlandı] Resident Evil 7 cekilişi Resident Evil 7 cekilişi yapıyorum. Katılım şartları: Minimum 100 mesaj olmak. Katıldım yazmak. Bu sefer kalp atmanıza gerek yok. Moderator amcalar kızıyor. Ama siz yine de beğeni veya kalp atarsanız hoşnut olurum. Hoşuma gidiyor. Belki artı olarak da bir kac liralık oyun da verebilirim ama aynı...
www.technopat.net

Guvenilir olmayan siteye girmek Selamunaleykum. Yanlışlıkla guvenilir olmayan bir siteye girdim. Ne gibi sorunlar olabilir? Ne yapmalıyım? 5-10 saniye okuduktan sonra hemen cıktım.
www.technopat.net

Acer Swift SF314-42 laptop alınır mı? Selamunaleykum. Sizce bu laptop iyi mi? https://www.hepsiburada.com/acer-swift-sf314-42-amd-ryzen-3-4300u-8gb-128gb-ssd-linux-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hseey-006-p-HBV000014RSQD?magaza=Hepsiburada Ozelliklerine baktığımda ekran kartı ve ekran kartı icin paylaşılı diyor. Ekstra RAM ve SSD...
www.technopat.net

Cozuldu: Laptop klavyesi harf yerine rakam yazıyor Selamunaleykum. Laptopumun klavyesinin harflerinde ekstradan 0-6 rakamları var. FN tuşuna basmazsam harfleri değil, rakamları yazıyor. Nokta yerine de + yazıyor. Ne yaptım, bilmiyorum.
www.technopat.net

Kac satırlık program uzun sayılır? Selamunaleykum. Kac satırlık program uzun, orta veya kısa olur? Mesela 1000-1500 satırlık program uzun mu? Ve yazması ne kadar surer?
www.technopat.net

Ders kredisi nedir? Selamunaleykum. Eğitim konularında goruyorum. Kredi olayı mı ne varmış. Ne oluyor? Eksik kredi vs. o tur konuşmalara denk geliyorum.
www.technopat.net

Kargoyla telefon nasıl gonderilir? Selamunaleykum. Yarın kargo gondereceğim. Nasıl gondereceğim? Telefon bu arada.
www.technopat.net

Karneyi almak şart mı? Gencler, karne gunu karne almak şart mı? Gereği var mı? Sonradan alabilir miyiz? Zaten e-Okul'dan bakabiliyoruz ya. Evim uzak olduğu icin dolmuş parası vermek istemiyorum.
www.technopat.net

Real Madrid şampiyon! Gencler, şampiyonlar Ligi'ni Real Madrid kazandı. Ne duşunuyorsunuz? Bence oldukca şaşırtıcıydı. Real guzel oynadı cidden. İlk kez izledim.
www.technopat.net