Dişlerimi sıkarak gidiyorum.. Duşlerim etimi parcalayacak gibi.. Gidiyorum, gitmeleri harcayarak ayaklarımın altında.. Yollara desen oluyor kanamalarım.. İcimi parcalayarak ve kopuk kopuk coğaltarak kalbimden akan gozyaşlarını.. Kolay değil, zorla gidiyorum, sırf sen istedin diye, dişlerimi sıkarak gidiyorum.. Kendime ofke dolu..

Ve şimdi ol istiyorum

Ve ol istiyorum

Ve olmeni istiyorum..

Artık durma, ol istiyorum..

Senden kurtulamıyorum..

Her an aldığın nefes beni deli ediyor, paronayak oluyorum, cıldırasım geliyor, kendimi tutamıyorum, ofkeleniyorum, ağlamaktan onumu goremiyorum, lutfen ol istiyorum, lutfen ol, kahrolası ol dedim sana, ol, ol, ol..

Bu dunya da varlığın, yokluğuna gebe oldukca, senden kurtulmam imkÂnsız!

Duş yakamdan istiyorum, attığım her adımda onume cıkma, dinlediğim her şarkıda kulağıma esme, baktığım her aynada benden once sen karşılama beni, git başımdan, git hayatımdan, git ruyalarımdan ve hayallerimden, artık git, lutfen git, istiyorum, beni bana geri ver ve sonsuza dek git..

Eskisi gibi olmak istiyorum, yuzume tebessum takmak, kendime guvenmek, guluşumle neşelenmek.. Gezmek, dolaşmak, kuş gibi ozgur olmak istiyorum, dunyanın dibine kadar inip, orada ne varmış diye bakmak ve daha derinlerde bir yerde cehennemi keşfetmek istiyorum..

Taş oluyorsun yollarıma, mil cekiyorsun bakışlarıma, set oruyorsun sozlerime, engel oluyorsun tavırlarıma.. Senin butun bunyemi etkisi altına alan, icime yerleşmiş ve kalkmaya hic niyeti olmayan bu yoğun sevgin, beni benden daha fazla, oyle cok sahiplenmiş ki, her şey sana gore yaşanıyor bu vucutta..

Yok ol istiyorum; ruzgarın savurduğu birkac kum tanesinden biride sen ol, sonra ister deniz ol, istersen col.. Ne olursan ol istiyorum, ama en cok yok ol istiyorum..

Hic doğmamış ol; yaşam nedir, olum nedir, salık ver gitsin ruhunu boşluğa, hayat denen bu zırvalıkta varlığın olmasa da eksik hissetmez bu dunya..

Buhar ol uc istiyorum; bulutlara karış,oradan yağmura, oradan toprağa, git cicekleri besle varlığınla, sonra yine buhar ol nefes gibi karış havaya..

Seni unutmak istiyorum; sanki hic olmamışsın gibi, dokunmamışım gibi, alevinle yanmamış gibi, gonul bağı kurmamışız gibi, gozlerinin rengini hic gormemiş gibi, sıcaklığına tenim şahit olmamış gibi, beni hic ısıtmamışsın gibi, seni unutmak istiyorum.. Bir daha hic hatırlamamak..

Ve kusmak istiyorum,

Ve bağırmak,

Ve ağlamak,

Ve cığlık atmak,

Ve koşarak kacmak istiyorum senden, her şeyden, herkesten, sayende kendimden..

Uşumek istiyorum, yokluğumla oylesine mutluydum ki ben, yalnızlığım beni mutlu ediyor sanıyordum, ağlayınca kurtuluyordum acılardan, yuruyunce hafifliyordu yalnızlığım..

Yağmur yağarken saklanıyor ve o damlaların tenime değmemesi icin verdiğim uğraş bile beni mutlu ediyordu.. Kar yağdığında sokaklara atıyor kendimi ve ayakkabılarım eskiyene kadar oyunlar oynuyordum, kendime tum kaybettiklerim icin beyazdan kardan adam yapıyor ve ona sarılınca her şeyi unutuyordum.. İcimde ki deli nefretler yerini affetmenin hafifliğine bırakıyordu.. Penceremden dışarı bakıp, her gecen arabanın far lambası ile dunyamı aydınlatıyor ve umudumu yeşertiyordum. Sabahları dunden kalma şiş gozlerle uyanmadığım ve ıslanmamış bir yastığa emanet ettiğim icin duşlerimi huzurlu uyanıyordum..

Bilmeni istemiyorum; butun bunları bilmeni hic, ama hic istemiyorum..

Gururunu ayaklarımın altına atıp ciğnemek istiyorum,

Kalbini ellerimin arasına alıp, lime lime icinde kendimi aramak istiyorum,

Beynini ikiye bolerek, araya sıkışmış tum anılarımı senden almak istiyorum,

Ruhunu taşlamak istiyorum,

Sonra gidip Allah'a gunah cıkartmak istiyorum..

Beni bol istiyorum,

Beni, parca parca kes,

Beni, delik deşik et,

Her bir parcamı butun omrune boluştur ve her gun bir parcamı daha zevkle ye istiyorum,

Beni, damarlarımdan kurtar ve onlardan dokuma bir halı yap istiyorum, sonra uzerine cık ve canım cıkana dek ciğne istiyorum..

Beni, tırnaksız bırak istiyorum,

Beni, bileklerimden kes ve bedenimden butun kanım boşalana dek tavana tersimden as istiyorum..

Evet, şimdi olmek istiyorum,

Olmek istiyorum,

Beni oldurmeni istiyorum senden,

Oldur beni vakit varken; senden her saniye kurtulmak biraz daha imkansızken.. Yelkovan ve akrep, seni bana bağlamak icin birbiriyle yarışırken..

Ya şimdi, ya da sonsuza dek secim senin!

Ya kendini, ya da beni tercih senin!

Yoksa olmeni istiyorum,

Olmeni istiyorum..

Olmeni,

Olum bizi ayırana dek..