Evet, diğer hesabım @raydric normalde boyle bir şey yapıp yeni hesap acıpta hic uğraşlara girmezdim ama bi onceki engellemenin ardından birde bu gelince artık tak etti. Sinirimi iyice bozmaya başladı bu yonetici. Şimdi gelip bana saygı cercevesinde anlatın falan demeyin oyle yapınca hic umursamıyorsunuz konuyu kapatıp gerekli cevap verilmiş diyorsunuz, verilen cevapta şudur ki şu sebep yuzunden engellendiniz falan falan.

Artık tak etti gecen sefer ikinci el bolumune yazdığım bi mesaj gereksiz olarak nitelendirilip 1 hafta civarı engellendim. Ustelik Sosyal Kuralları'nda bulunmayan bir kuraldı. Şimdide engellenme nedenlerim şudur ki MSI Live Update'den hangi suruculeri yuklemeliyim? | Technopat Sosyal bu konuda onceki başlık "Neleri yuklemeliyim?" idi. Bundan sebep 1 gun engellenmişim. Başlık iceriği belirtmeliymiş, yeterince belirtmemişim gibi sanki.

Bunu cok kafaya takmadım asıl beni dellendiren olay bu adamın surekli kendi kendine kurallar koyması, kendi fikirleri doğrultusunda istediği kadar hesap engellemesi. Şimdi dikkat edin, Hizliresim.com sitesine resim yuklediğim ve konumda paylaştığım icin 1 hafta ban yemişim! Şaka mı bu? Kurallara her zaman ki gibi goz attım. Bakınız ki, Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal kurallara goz atın. Kural 29'a bakınız. Eğer ki silinirse engellenirmişiz.

Buraya kadar her şey iyi guzel ama bu resim silinmeden engel yemek nedir ya? İleriyi duşunerek hareket ediyor o resmin silineceği garantisini her zaman ki gibi kendi kafasında belirlemiş ve yine kendi fikirleri doğrultusunda hesabımı engellemiş! Artık bıktım bu sabrımı taşıran son damlaydı bi ceki duzen verin şu adama. Herkesi futursuzca engelliyor. Bilgi paylaşımı denen bi'şey kalmadı sosyalde. Millet yılın yarısını bu adam yuzunden engellenmiş geciriyor. İleriye donuk ban atıyor şaka gibi yemin ediyorum ya. Bu hesabı da silin, eğer bu dediklerim ağrınıza gittiyse diğer hesabımı da silin!