Herkese Merhaba,
Gecen Salı gunu sahura kalkmadan once cips yemiştim. Sahuru yaptık yattık sabah kalktığımda cips midemi yakıyordu resmen. Carşıda işim vardı, otobuse bindim carşıya gidesiye kadar midem bulandı. Zaten kucuklukten beri midem hassas, carşıdan gelirken evimize 4-5 km. kala otobusten indim acı su kustum. Midem bulanıyordu her an kusacak gibiydim. Otobuse binersem icine kusarım korkusuyla 4-5 km. evimize kadar oğlen saat 14:00-15:00 civarında yurudum. O gunden beri bazen burnumun ici yanıyor, burnuma kan kokusu geliyor, ayağa kalkınca başım 10-15 sn. donuyor, gozlerim kızarıyor. Birde ramazan ayında oruc tuttuğum icin bayağı uzun surdu, salı gununden bugune 4 gundur ara ara bu belirtiler oluyor. Bir şeyde yiyip icemiyorum. En onemlisi midem psikolojik olarak bulanıyor. Akrabalara iftara gidiyoruz kafamda gene burdada midem bulanırsa ne yaparım korkusuyla midem bulanıyor. Bu belirtiler 2-3 gune kadar gecermi? yoksa yarın sağlık ocağına mı gideyim?
Kafanızı ağrıttığım icin ozur dilerim. İnternette fazla bi bilgiye ulaşamadım. İlgilenen herkese şimdiden Teşekurler.
Başıma Guneş Gecti Galiba
Geyik0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Başıma Guneş Gecti Galiba