Bu konuyu acma amacım Syper adlı moderatorun bana yanlış şekilde ve anlamsızca ceza vermesidir. Onun verdiği anlamsız ve nedeni olmayan
ceza artık canıma tak ettirdi. Be adam bari ceza veriyorsun hangi konudan, hangi mesajımdan aldığıma dair kanıt ver. Ceza alma sebebim
tek şu;
"Ozelden Yardım İsteme" nedeniyle 24 Haziran 2014 20:30 tarihine kadar yetkileriniz kısıtlandı.

Ben bu cezayı neye ve hangi mesajıma dayalı olarak aldım? Buna acıklılık getirilmesini talep ediyorum. Aşağıda resimli kanıt mevcut;

Syper nickli moderatorun bana verdiği ceza bu. Cok sacma. Peki ben nerden bileceğim hangi mesajımdan dolayı ceza aldığımı? Bir de super
moderator olacak. Yanından dahi gecemez. Benim şuan da onu kotulediğimi sanmayın. Bu kadar sacma bir ceza yuzunden
1 hafta ceza almam beni cok sinirlendirdi. Peki diyelim bu cezayı aldım peki neye dayalı olarak aldım. Aşağıdaki resimlere dikkatlice bakın
ve yazıları okuyun. Bakalım bu mesajların hangisinden ceza almışım.
Kanıt ve resim

Bu mesajdan cezayı almış olamam. Cunku; burada konuyu acan arkadaş bizim onerdiğimiz ve 32GB ramın gereksiz olduğunu soylediğimiz halde
bizi hic dinlemediği ve kafasının dikine gittiği icin yazmıştım. Kabul ediyorum orda sinirliydim. Eğer bu mesajdan dolayı
ceza almış olsaydım. Boyle bir ceza alırdım;(Tahminen)
''Uyelere karşı bencil davranmak'' konusunda 1 hafta yetkileriniz kısıtlandı. Gibi ceza alırdım. Ama bu mesaj değil. Ben bu mesajımda ozelden
kimseden yardım istemedim. Dikkatli bakınız sayın moderatorler ve cezayı veren Syper.

2. Kanıt
Vatan Bilgisayarda Anakart Yerine Koşu Bandı Cıkıyor | Technopat Sosyal

Bu linkteki yazılı olan mesajları gozden gecirir misiniz? Ve bakın bakalım kim kimden ozel mesaj yoluyla yardım istiyor ve bencillik yapıyor?
Bari cezayı yanlışlıkla verdiniz. Cezayı yazarken vicdanımızı kırmayarak yazın. Tamam bizden bilgilisiniz tecrubelisiniz daha buyuksunuz kabul.
Ama bari cezayı verirken tekrar kontrol edin. Eğer cezam bu 2 kanıttan biri değil ise konu altına gerekli mesajı atınız. Ve sizden ozur
dileyeceğim. Ama eğer ben haklıysam Syper kullanıcı adına sahip olan moderatorun yetkilerini kısıtlayın.
Şimdi diyeceksiniz ki ''Bre adam dağdan gelip bağdakini kovuyorsun!'' Hic de boyle değil acıkcası. Ben
dağdan gelip bağdakini kovmuyorum. Yapılan yanlışların bize kanıtlı bir şekilde mesaj olarak gelmesini ve sayfasının altında bulunan
''BİZE ULAŞIN'' kısmıını denetleminizi rica ediyorum. Bu konu hakkında 2 defa o kısımdan size mail attım. Ama geri donen hic olmadı. Ve 1 hafta sucsuz yere cezamı cektim. Bugun mesajı yazdığım tarih : 19.6.2014 Saat: 00:50 . Şuan bu saatte bu taslağı yazıyorum.
Ceza sistemine karşı cıktığımı sanmayın. Sadece yine yazdığım gibi ''yanlış cezanın verilmesi'' konusuna değinmeye calıştım.
Eğer yazdığım yazıları buraya kadar okuduysanız size cok teşekkur ederim. Son 1 isteğim daha var.
Ceza veren moderatore mesaj gonderebilme seceneği olsun. Yani konuşma seceneği mevcut olsun.
Son olarak bazı moderatorlerin denetimden gecmesini rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Ozellikle Syper kullanıcı adına sahip moderatorun denetlenip gozden gecirilmesini istiyorum.