Arkadaşları iyi forumlar. Şimdi anlatacağım konu biraz trajikomik. Bir ara tekrardan arkadaşımdan gorup Hoop uygulamasını yukledim. Bildiğiniz gibi bu uygulama ile dunyanın farklı yerlerinden insanlarla tanışabiliyorsunuz. Uygulamayı yuklerken aklımda yurt dışından biriyle belki tanışırım da bir şekilde yakınlaşıp oraya giderimdi.

Bir gun istek kutumda yabancı birinden istek gelmişti. Bu bir kızdı ve Amerika'da yaşıyordu. Ben de kabul ettim ve konuşmaya başladık. Uzun bir sure normalce muhabbet ediyorduk. İlk tanıştığımızda fotoğraf falan istedi nasıl biri olduğumu gormek icin ben de galeriden guzel iki fotoğraf attım, daha sonra bundan falan istedim bu da attı. O şekilde neredeyse her gun neredeyse konuşuyorduk tabii saat farkı olduğundan bazen mesaja 12 saat falan sonra cevap verdiğim bile oluyordu.

Bu benim Instagram'ı falan da aldı. Neredeyse 1 hafta muhabbet ettik. Bazen Amerika'ya gelme muhabbeti falan da donuyordu. Sonra bir gun bu bir akşam bir anda yaramaz mısın gibi bir soru sordu. Oradan konu cinsel muhabbete doğru kaydı. İşte malum fotoğraflar attı sonra bu da istedi filan. Ulan sonra bir baktım bu benim attığım tum fotoğrafları (kılıcımla da dahil olanları) bir arşiv yapmış ve bir anda bana attı. Daha sonra uzunca bir mesaj atıp eğer ona para gondermezsem bunları yayacağını ve peşimi bırakmayacağını soyledi. Anlık ufak caplı bir şoktan sonra engelledim.

Ertesi gun İnstagram hesabımı aldığını hatırladım fakat takip atmamıştı ve takipcilerimde goremezdi. Ben de ne olur ne olmaz diye tum hesaplarımı dondurdum. Olayın uzerinden tam bir hafta gecti ve eğer dediğini yaparsa tum cevreme rezil oluruz. Sizce bu basit bir oltalama hilesi mi? Yoksa başıma bir şey gelir mi? Tavsiyeleriniz neler?