Oncelikle, arkadaşlar Eminem Turk toplumunda maalesef imajı pek iyi değil. Sacma sapan iddialar var. Onlara acıklık getirmek icin bu konuyu acıyorum...
Kısaca şundan bahsedeyim; Eminem Ulliminati ye karşı savaş acan birisidir. Bu yuzden ceşitli tehditler alıyor. Bakınız Lady Gaga ile odul toreni videosuna. Daha fazlası yasak olduğu icin o konulara girminiyorum. İsteyen araştırabilir Ulliminati hakkında..
Kişisel Bilgiler :
İsim : Marshall Bruce
Soyisim : Mathers
Doğum Yeri : Detroit, Michigan [ ABD ]
Doğum Tarihi : 17 Ekim 1972
Marshall Bruce Mathers & Hayatı
1. Uvey annesiyle ilişkiye girmiş mi ?
Birincisi Eminem ’in uvey annesi yoktur. İkincisi babası zaten onu cok kucuk yaşta terk etmiştir. Hatta Eminem babası hakkında: “O adam hakkında bir fikrim yok. Resmini bile gormedim.” demiştir. Babasız tecavuz edebilecek bir uvey anneye sahip olamayacak olması bu iddianın yalan olduğunu kanıtlıyor.
2. Annesine neden kufretti,anne kutsal değil midir ?
Şimdi bir anneden bahsediyoruz. Bir anne cocuğunu sokağa atar mı? Hem de sevgilisi istemiyor diye! Kadının bir suru sevgilisi oluyordu. Ayrıca da uyuşturucu bağımlısıydı. Aşırı dozdan hastaneye kaldırıldığını da belirteyim. Nasıl bir anne “Marshall beceriksizin teki. Nasıl buralara geldi anlamıyorum.” der? Bu anne Eminem ’in amcası olduğunde Eminem ’e “Keşke o değil de sen olseydin.”diyen bir insan musveddesi. Tum bunlara rağmen Eminem bir roportajında “Annemi hala seviyorum. Cunku o benim annem.” Kacımız boyle bir anneyi hala sevebilirdik merak ediyorum.
3. Karısına neler soyledi? O kadın bu kadar hakareti hak etti mi ?
O kadının yaptıklarını şu anda ben yazmaktan utanıyorum. Ufacık bir bebekleri varken kocasının yatağında bir başkasıyla onu aldatabilmiş bir kadındır. Ama bu şeytan denilen adam buna rağmen yuvasını dağıtmıyor. Ama aynı olay yeniden tekrarlanınca, ustelik Kim ’in kadınlarla da ilikşiye girmesi uzerine boşanıyorlar. Yasalara gore anneye verilmesi gereken cocuk Eminem ’e veriliyor. Sizce neden? Kim zaten uyuşturucudan defalarca goz altına alındı. Boyle bir kadına cocuk mu verilir?
4. Kızına tecavuz etti mi ?
Bu iftira yayıldığında Hailie 6-7 yaşlarında falandı. Komik ama ben sadece Eminem ’in bir sozunu sizinle paylaşayım.”Amerika ’da benim gibi annesi olan cok cocuk vardı. Ben kızıma dokunmaya korkuyorum oysa ki.” Kızına dokunmaya korkan bir adamda bunu bekleyemezsiniz.
5. Kendini yalamak icin kaburgasından kemik aldırdı mı ?
Bu soruyu affınıza sığınarak inci sozlukte yapılan bir yorumla cevaplamak istiyorum. : “Eminem ’in etrafı o kadar hatun kaynarken kendisine sakso cekmesi Ajdar ’ın Adriana Lima ile sevişmesine benzer.” Ayrıca kesin olamamakla birlikte bunu yapanın Marilyn Manson olduğunu duydum.
6. Michael Jackson başta olmak uzere bir suru unluyu kafaya aldı. Neden ?
Eminem dalga gectiği unlulere ayrı bir sevgi beslediğini soyluyor. Ayrıca şarkı sozlerinin insanları biraz olsun eğlendirme amaclı olduğunu ve bu esprilerini yarım beyinli birinin bile anlayabileceğini soyluyor. Hem dalga gectiği unlulerle duetleri bile vardır. Bkz. Nicki Minaj
Michael Jackson olayına gelince MJ ’in kızının da bir Eminem hayranı olduğunu hatırlatmak isterim. Babasının duşmanı olan bir adamı sevemez herhalde. Demek ki arada bir duşmanlık yok. Bunun yuzunden Eminem ’den nefret edenlere soruyorum. Siz babasını kızından cok mu seviyorsunuz ?
-Aslında karikatur cizeri olmak istediği & şair olmak istediği,
-Soz yazmak icin saatlerce sozluk karıştırdığı,
-En sevdiği flimler How High, Orange Country ve Matrix oldugu,
-Bebek iken buyuk kulakları nedeniyle yakın arkadaşları tarafından Mickey diye cağrıldıgı,
-Joe Peace Partial Matters adında bir dublor kullandıgı,
-Sigara icmediği,
-Saclarını kendi kestiği,
-XXL beden giydiği,
-Orumcek Adam ' ı cok sevdiği,
-11 yaşında iken Madonna ' ya aşık olduğu,
-Sacının gercek renginin koyu kahverengi olduğu ve peroksidle ile rengi actığı,
-My name is şarkısı yaptığı en kotu şarkısı olduğunu ve bu turlu şarkıyı bidaha asla yapmayacağı,
-En nefret ettiği dergi ise XXl dergisi. Cunku arka sayfayı actığında kendi beyaz kıcının yayınlanması..
* Gencliğinde buyuk bir LL Coll J hayranıydı. Ona yazdığı fan mektubunun karşılığında alay dolu bir cevap aldı.
* İlk rap şarkısını yazdığında sadece 14 ’undeydi. LL Coll J ’s grubuna sattı. Şarkının adı ise ‘ I ’m Bad ’ idi.
* Okulu hep astığı icin hocasından dayak yedi ve 0n gun komada kaldı.
* Okuldaki lakabı asi şair idi.
* Kim ilke boşanmalarının en onemli nedenlerinden biri kim ’in intahara teşebbusuydu. Eminem o gunun sabahı boşanma davası actı.
* Annesi ve babası Daddy Warbucks adlı muzik grubunun en iyi uyeleriydi. Muzikte gayet iyilerdi. Eminem ’in muzik yeteğinin genetik olduğu soyleniyor.
* 18 aylıkken babası tarafından terk edilen eminem, unlu olduktan sonra arayan babasına ‘ruyamda gırtlağını kesmiştim benden uzak dur! ’ dedi.
* İnanılmaz iğrenc hayat yaşamasına rahmen dunyanın en iyi rapcilerinden birisi olmuştur.
* Kadınlardan inanılmaz derecede nefret etmektedir. (annesi nedeniyle.)
*Hipermetrop ve Gozluk kullaniyor.
Kucuk bir cocuk iken Madonna ile tanışmış.
*Tom Green ve South Park'i cok komik buluyor.
Bir rap yarismasina girerken uyuşturucu aldığı icin sizip kaldi.
*Son saati ona interscope firmasi tarafindan yilbasinda hediye edildi.
*Yazarken Sağ elini kullaniyor.
*16 aylıkken babası tarafından terkedilen Eminem,unlu olduktan sonra arayan babasına Emınem, 'ruyamda gırtlağını kesmiştim benden uzak dur'dedi.
*Detroit in 5 buyuk rapcisini muzik dunyasına kazandıran Eminem kendisiyle birlikte 6 kişiden oluşan grubun adının D12 olmasını şoyle acıklıyor 'cunku hepimiz cift kişilikliyiz'.
En yakın arkadaşı Ronnie intihar etti
*Okulu hep astığı icin hocasından dayak yedi ve 10 gun komada kaldı
*8 mile den sonra oyunculuktan hoşlanmadığını soyledi.Yonetmenden emir almaktan hoşlanmıyor.
*LL Cool J ve 2 Live Crew dinleyerek buyudu.
*Okuldaki arkadaşlarıyla hep rap icin savaştı ve bu savaşı kazandı.
Bazı Unlulerin Eminem Hakkındaki Yorumları
Jim Carrey : Bana MTV muzik odullerine gelmemi soylediler.Hayır dedim.Ne yapabilirim ki ben muzik işinde değilim.Ama onlar bana 'Gel ve Eminem'i sun.' dediler.Ben de 'Gelebilir miyim lutfen?' dedim."
Megan Fox : Onunla telefonda konuştum. Bilirsin,ben asla unlu birine karşı boyle heyecanlanmazdım. Ve hayatımda biriyle konuşurken asla bu kadar terlemezdim. Onunla konuşurken cok gergindim. Cunku ona en kucuk bir yanlış yaparsan onun bir sonraki albumunde yer alırsın."
Justin Bieber : Nasıl mumkun olabiliyor bilmiyorum ama 3 yaşımdan beri Eminem dinliyorum."
Lil Wayne : Eminem'e diss attıysanız unlu olursunuz ama sizi palyaco durumuna duşurur.
Kanye West : Kimse Eminem'den daha buyuk olamayacak."
Katy Perry : Eminem ve Kanye West gibi rapciler olduğu surece hip hop yaşayacak.
Dido : Ah Eminem! Kalbinde kotuluk olmadığını, ondan kimseye zarar gelmeyeceğini gayet iyi biliyorum. Stan doneminde abla kardeş gibi olduk. Eminem gercekten zararsız bir cocuk.
Eminem ’in dinlediği ilk rap şarkısı hangisidir? Eminem dokuz yaşındayken ilk kez bir rap şarkısı dinlemiştir. Eminem ’in dinlediği ilk rap şarkısı Ice-T tarafından soylenen “Reckless” ismindeki parcadır. “Reckless” Eminem ’in annesinin uvey kardeşi “Ronnie” tarafından hediye olarak kendisine verilmiş bir rap parcasıdır. Sonraki yıllarda intihar eden “Ronnie”nin vefat etmesi Eminem ’i cok etkilemiş gunlerce ağzını acmamıştır.
Eminem Hakkında Bilinmeyenler Ve Yanlış Bilinenler
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Eminem Hakkında Bilinmeyenler Ve Yanlış Bilinenler