Maddi manevi her kucuk şeyi cok kafaya takıyorum
Geyik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Maddi manevi her kucuk şeyi cok kafaya takıyorum
-
23-10-2022, 04:29:14Merhaba tekrardan, şu an 16 yaşındayım ve yıllardır bu probleme sahibim. Mesela bugun 2 yıllık AirPods'um bozuldu butun gun yuzum asık gezdim. Şu anda dil eğitimi icin yurt dışındayım ve her gun ailemin başına bir şey gelir mi diye takılıyor aklım (oyle bir durum yok normal bildiğimiz işe gidiyorlar falan filan). 13 Eylul'de Turkiye'ye doneceğim neredeyse her gun duşunuyorum acaba pasaport kontrolde başıma bir şey gelir mi, gelirse ne yaparım diye. Mesela bir yere gezmeye gittiğimde falan herhangi kucuk bir şey istemediğim şekilde olsun (cidden kucuk kahvaltıda yanımdaki yemek yerken şapırdata şapırdata yese bile) gunum mahvoluyor, ne gezdiğim yerden zevk alıyorum ne de herkes mutlu mutlu anı yaşarken sinirimi toparlayabiliyorum. Artık gercekten cok sıkmaya başladı ben de anın tadını cıkarıp aklım bir şeylerde kalmadan rahatca yaşamak istiyorum cunku bu duşunceler, olumsuzluklar yaşamımı da etkilemeye başladı. Ders calışamıyorum, ha bire agresifim. Instagram'da yorumlarda her gun 5-10 kişiyle tartışıyorum haklı haksız. Bir oneriniz vs. var ise dinlemeye dunden hazırım. Okuduğunuz icin teşekkur ederim.