Cok bir katkım yoktu zaten. Moderetorlerin başına buyruk, sacma ve gereksiz cezalarını saymazsak guzel bir forum.

Son olarak bir eleştiri yapmak gerekirse bazı moderetorlerin hayattaki otorite eksikliğin bu forumun insanlarından cıkardığını duşunuyorum.

Gercek hayattaki otorite boşluğunuzu forumda değil, gercek hayatınızda halletmeniz lazım.

Technopat moderetorleri bu tarz kişisel problemleri aştığı zaman daha iyi olacaktır.

Tabii ki oz eleştiri yapacağım.

İnsanları aşağlarcasına "Sacma sapan, avukatlık yapmak icin yanlış konudasın" tarzı yorumları atan insana.
"Sana verebileceğim bir onerim yok, ben de verdiğin cevabın sacma olduğunu duşunuyorum, teşekkur ederim" dediğim icin ceza aldım.

Bu şahıs kimdir, nedir bilmem ama yediğim bu ceza bana Technopat moderetorlerini ya keyfi bir şekilde ban attığını, ya da bu kullanıcının yakını olduğu izlenimini veriyor.

Attığım geri rapor bildirimininde reddedilmesi bunu kanıtlar nitelikte.

Oz eleştirinin sadedine gelecek olursam, bir daha bu şekilde bu duruma gelirsem yine karışacağım ve fikrimi belirteceğim.
Beni cezalandıran Technopat moderetorunde ayrıca soylemek isterim ki. Benim ceza aldığım mesaj, ikinci mesaj. Madem ki konu butunluğune aykırı oluyor, ilk mesajımı cezalandırsaydın. Ben, konu sahibinin bana yazdığı mesajına cevap verdim.

Son olarak eleştiriye acık olduğunuzu duşunuyorsanız konuyu kitlemeyin.

İnsanlar konu hakkında ne duşunduğunu yazsın ve fikrini belirtsin.
Boylelikle siz de neleri yanlış yaptığınızı gorebilir ve kendinizi geliştirebilrsiniz.

Hesabı sileceklerini zannetmiyorum ama bircok konumun insanlar tarafından faydalı goruleceğini duşunuyorum.
Ozelikle İngilizce konularıma bakmanızı tavsiye ederim. ESSAY yazarken size fikir verebilir.

Forumdaki son konumdur. Elimden geldiği kadar katkı sunmaya calıştım, teşekkur ederim.