Gundelik yaşam renksizlik hissi ve genel sorunlar
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Gundelik yaşam renksizlik hissi ve genel sorunlar
-
23-10-2022, 04:21:36Arkadaşlar oncelikle merhaba. Konuyu umarım doğru kategoriye koyabilmişimdir yanlış yaptıysam kusura bakmayın. Bir yandan benim ve ailemin bazı sağlık sorunları bir yandan okulda okuduğum bolumun zorluğu derken gundelik hayatın biraz tadını kaybettiğini fark ettim. Oyunlar, filmler, diziler ve muzikler gibi eskiden cok severek vakit ayırdığım şeyleri elime almaz bakmaz oldum. Markete girerken esnafın da guluşu gitmesin diye hafifce sırıtmamın dışında yuzumde kımıldama olmadığını fark ettim. Eskiden kitap okumayı cok sever eskiden okuduğum kitapları unutmaya başlayınca tekrar okurdum. Şimdilerde kitaplıkta susten farkları kalmadı. Dışarı cıkasım gelmiyor. Cıktığımda da yapacak bir şey bulamayıp civarlarda 2-3 tur atıp eve donuyorum. Benzeri durumlardan hepimizin gectiğini veya gecmekte olduğunu tahmin ediyorum. Sizlerden ricam boyle durumlarda size iyi gelen aktiviteleri saymanız. Boylelikle belki daha once aklımıza gelmeyen bir takım guzel kafa dağıtma aktiviteleri bulabiliriz.