Anne kuzenle evlendirmeyi duşunuyor olabilir mi?
Geyik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Anne kuzenle evlendirmeyi duşunuyor olabilir mi?
-
23-10-2022, 04:20:0618 yaşıma girmeme ramak kalmış durumda ve bu sıralar akrabalarımdan bircok kişinin duğunu, nişanı oldu. Kısmetse yakın bir zamanda abimin de nişanını yapacağız. Ortam da tam şenlik havası olmuşken dun bir akrabamın duğununde annem birkac kelimeyle bana tek attı, yeniden. Yengemin ve kızının yanında bana "Seninki zaten hazırdır." dedi. Anlamamazlıktan gelip "Nasıl hazır?" dedim. Kuzenimin adını da alarak "Gelinin işte." dedi. Ben daha 6 yaşındayken de aynı şeyleri soyluyordu. Aradan gecen yıllarda surekli aynı şeyi soylerdi, hatta arada abim ve babam da boyle şeyler derdi. Bir tek ablam karşıydı buna. Gonul olsa neyse diyeceğim de o da yok. İşin cocuk kısmından hic bahsetmiyorum bile. Buraya icimi dokmek istedim, dun fena yuzumu kızarttı ve bu durum artık cok sinirimi bozuyor. "Annem sozlerinde ciddi olabilir mi?" moduna girdim iyice cunku ileride yapacağım bir evliliği annemin, ailemin desteklemesi benim icin cok onemli. Gulup gecebilirsiniz ya da derdime derman olmaya calışabilirsiniz. İcimi doktum ve rahatladım biraz, teşekkurler Technopat.