En başta annem olmak uzere cevremdeki insanlar da yakışıklı olduğumu soyluyor. Fakat ben abarttıklarını duşunuyorum. 11. sınıfta kızın birisi bana yakınlaşmaya calışıyordu fakat ben istemiyordum o tarz bir ilişki. Okul bitince iyi akşamlar derdi bana. Ben normalde okulda kimseyle konuşmazdım 1-2 arkadaşım dışında. Kimseyi takmazdım, kimseyle konuşmazdım. 10. sınıfta kızın birisi acık acık yanımda yakışıklı olduğumu ima etti sonra da biz kardeşiz falan dedi. Fakat ben ozguvensiz bir insanım. Sosyal fobim falan var. Bunun en buyuk sebebi de boyumun kısa olması. Şu an da hala ozguvensizlik devam ediyor. Yanında ağır depresyon eşlik ediyor. En yuksek doz ilac kullanmama rağmen depresyonum yenilmedi. Doktor bir ust duzey ilaca cıkacağını soyledi fakat kalbe yan etkisi varmış.

O yuzden beni kardiyolojiye yonlendirdi. Sonuc olarak taşikardi cıktı. Doktor ciddi bir sorunumun olmadığını fakat bu ilacı kullanırken dikkatli olmam gerektiğini soyledi. Şu an ki ilaclardan birinin dozunu arttırdı. 1 ay sonra duzelme olmazsa ust duzey ilaca gececeğini soyledi. Ama bunun ben nereye kadar gideceğini merak ediyorum. Bu da olmazsa yatarak tedavi onerdi. Durumum duzelmiyor hic. En son care olarak EKT yapacaklar fakat bunu ben istemiyorum. Beyne elektroşok veriyorlarmış ve hafıza kaybı gibi riskleri varmış. Neyse konuyu fazla uzattım. Tum bu depresyon, sosyal fobi, anksiyete sorunundan nasıl kurtulabilirim? İlaclar pek fayda sağlamayacak gibi duruyor.