Herkese merhabalar ilk once. Konuyu nereye acacağımı bilmediğim buraya actım hatam varsa affola.

Şimdi bundan bir haftadan daha fazla sure once bir aksilik oldu. Şoyle anlatayım.

Arkadaşım bilgisayar toplamak istiyordu. Ben ona genel olarak her şeyi anlattım fakat arkadaşım birde Technopat'ta konu acıp burdaki kişilerden de fikir almak istedi.

Bir hesap actı kendine actığı hesabın nick'i flyplay'di evet şu an benim nick'imin aynısı. Ama işin garip olan tarafı şu.

Benim nick'im normalde ''Paradise7'' idi. Bu arkadaşım forumda konu actı konu başlığı 3500 TL'ye sistem onerisi gibi bir şeydi. Bunları benim bilgisayarımdan yapıyordu.

Sonra moderator hayali sistem diye uzun bir sure ceza verdi 1 haftadan daha fazlaydı sanırım. Ceza almasına aldı ama işin garip kısmı benim hesabım normal nick'i Paradise7' idi şimdi kendiliğinden flyplay oldu hemde bu cezayı ben yedim. Hatta size bir SS paylaşacağım olayı daha da aydınlatmak icin. Bu SS'de benim mesajı alıntılayan arkadaşlar alıntıladığı cercevede Paradise7 yazmaktadır. Ama şimdi bu konuya baktığımızda ismimin flyplay olarak değiştiğini gormekteyiz.

Moderatorlerimin gerekli hassasiyeti beni mutlu edecektir. Şimdiden teşekkur ederim.

Dosya Ekleri Screenshot_2014-05-17-17-21-20.png 94,2 KB · Goruntuleme: 342