Benim gibi bir cok cocuğun da eskiden izlediği TTO'nun, biliyorsunuz gercekleri yeryuzune cıkmaya başladı. Konu hakkında suclananlar, sucunu kabul etmeyenler oldu. Konu hakkında yuukrp'de bir video paylaştı ancak ben bunun daha gundemleşmesi uzere CharmQuell'in kaynaklarından hareket edeceğim.
Bilmeyenler icin:
TTO (Ender Taş), 2016 yılında dini değerlere kufur ettiği video icin tum Youtube Turkiye tarafından nefret duyulan bir Youtuber oldu. Ancak gectiğimiz gunlerde CharmQuell bir video paylaştı ve bu videoda aslında gercekleri bir nevi ortaya cıkardı. Videosunda olay hakkında ismi gecen Gereksiz Oda ile bir roportaj yaptı ve Gereksiz Oda olay hakkında bir bilgisinin zamanında olmadığı, video ortaya cıktığında haberi olduğunu soyledi. Aynı video icinde Ender'le roportaj yapan CharmQuell, coğu kişiyi konu hakkında bilgilendirdi.
Olay hakkında:
CharmQuell'in videosunda Gereksiz Oda her ne kadar bilgisinin olmadığını soylese de Ender Taş kendi videosunda onun bu iddiasını anladığım kadarıyla biraz yalanlıyor.
CharmQuell'in kendi Discord sunucusunda paylaştığı bilgilere gore:
Surprizbozan: Ahmet Aga'nın videoya katılımı reddetmesi. Sanıyorum CharmQuell'in bir arkadaşı Ahmet Aga'ya Instagram uzerinden boyle bir mesaj atıyor, ancak Ahmet Aga'nın yorumu ekte gorduğunuz gibi..
Aynı zamanda insanlar karşısına gecip kendisini savunamaması, ya da ozur dilememesi yanlış bir tutum. Kasıtlı yaptığının cok kanıtları olabilir. Aynı zamanda bu olaydan sonra Ahmet Aga, Instagram yorumlarını kapattı.
Surprizbozan: Turgut Ekim'in konu hakkında yorumları Turgut Ekim'in konu hakkında CharmQuell ile olan konuşmasını ekte gorebilirsiniz.
Ek devamı:
Aynı zamanda ilk gorselde gecen "Guzel bir yorum yazmıştım fakat sonundaki sacma cumleni duyduktan sonra sildim." mesajıyla bahsedilen yorumun alttaki yorum olduğunu duşunuyorum.
Surprizbozan: İsmi gecen İsmetRG'nin yorumu
Olay hakkında benim duşuncelerim:
Her ne kadar montaj diyenler olsa da "eğer yanlış anlamadıysam" Ender, zamanında boyle bir laf etmiş. Ancak gercekten başka bir kufurle kesit yapıp birleştirdiler mi, yoksa cocuk olduğundan dolayı Ender bu olayı ustunden mi atmaya calışıyor, herkesin farklı bir yorumu var. Benim tam bir tarafım yok ancak, her ne olursa olsun bu ses kaydını paylaşmanın Ahmet Aga'nın zamanında guya dost bildiği Ender'in takipci kaybetmesi icin yaptığı belli gibi. Yorumu sizlere bırakıyorum.
Aynı zamanda bugun CharmQuell, 17.00'da yuzleşme videosunu atacağını duyurdu. Takipteyim. Eklemeler yapabilirim daha guncel bilgiler olursa, teşekkurler.
Surprizbozan: Kaynakca Kaynakca:
https://www.youtube.com/channel/UC1WH88IAF-CiP_xXsPN16iw
(Ayrıca burada paylaşamadığım CharmQuell'in Discord sayfası)
Moderatorler, gorselleri Discord uzerinden kopyalayarak koydum. Gorselleri silmeniz konuyu cok karışık yapacak. Umarım sorun cıkmaz, teşekkurler.