Annem benim icin herşey. Tabi herkes icin de boyledir tabi ki. Annenizin değerini bilin eğer bir gun bu dunyadan gocup gider ise, cok gec olmuş demektir. Annenizi sevmeniz icin size bazı nedenler sayacağım;
1) Sizi karşılıksız ve herşeye rağmen seven tek insandır.
2) Sizi herşeyden goğusunu gere gere koruyan insandır.
3) Ara sıra '' İyi ki doğurmuşum seni '' diyen insandır.
4) Sokakta veya başka bir yerde duşup bir yerinizi en kucuk cizik dahi bile olsa en cok bu duruma uzulen insandır.
5) Aşcılıkta en yuksek rutbede olan insandır.
6) Evde yemek yok iken size '' Bugun ne yemek yapayım'' diyen insandır.
7) Okulda bir problem olduğu zaman gelen ilk kişi olan insandır.
8) Siz doğduğunuzdan beri seven insandır.
9) Size okula gitmeden once kahvaltı hazırlayan insandır.
10) Terzi, utu gibi alanlarda profesor olan insandır.
11) Sizin kıyafetlerinizi utuleyen, okul harclığını veren insandır. (Babamda veriyor)
12) Yorgun olduğunuz ve '' uyumak istiyorum'' dediğinizde ''yuru kalk hastahaneye gidiyoruz'' diyen insandır.
13) Kucukken sizi banyo yaptıran insandır.
14) Bazen '' yeter artık kalk şu bilgisayardan'' diyen insandır.
15) Bazen seni kaldırıp bilgisayar başına gecen insandır.
16) Siz bilgisayar oynarken ''hadi ekmek almaya git'' diyen insandır. Eğer siz ''anne ben bilgisayar oynuyorum'' derseniz ''tamam ben ekmek almaya gidiyorum'' diyen insandır. (Ve yine ekmek almaya siz gidersiniz
17) Babanızdan alamadığınız izini annenizden alırsınız.
18) Babanızla tartıştığınız zaman aranızı bulan insandır.
19) Kuafor ve berberden daha tecrubeli olan insandır.
20) Kendisi ac kalsa bile sizi duşunen insandır.
21) Sacınız yağlı olsa bile sizi sevip, opup, koklayan tek insandır.
İşte bu saydığım maddeler ve nedenler annenizin size karşı beslediği duygu ve merhamet sevgisidir. Annenizin değerini bilin, hic olmayan bir anda azrail gelip annenizi alabilir. Ben bu yaşa kadar dedemi, babaannemi, ve amcalarımın 2 tanesini kaybettim. Cok uzucu bir olay. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu yazıların hepsini okuduysanız size cok teşekkur ederim.