Uzun zamandır hasret kaldıM yuzune ..Muhtacım inan senin tek bi sozune..

O kadaR ozlediM ki Seni .. Sesini kokunu ellerini sıcaklığını Dunyayı kendisinde toplamış deniz mavisi gozlerini .. Sen gittikteN sonra muhtac kaldım ellerine .. gozlerine .. Sesine .. Bir tek sozune .. Oyle isterdiM ki sana olan sensizliğimi senin kollarında gidermeyi .. Oyle isterdim ki Tek bir sozu senin ağzından duymayı .. Oyle isterdim ki “Seni SeviyoruM” demeni ..

Yalvarsam ağlasam kapansam dizine .. Doner miyiz yine eski gunlere..

Ahh gelemeN icin bana .. DonmeN iciN .. Unutmak iciN eski gunleri .. Sermez miyim dunyayı ayaklarının altına …YalvarsaM yakarsaM .. Duyar mısın hıckırıklarımı .. Elimi uzatsaM tekrar tutar mısıN eski gunlerdeki gibi .. Sana doya doya Seni SeviyoruM dememe izin verir misiN ? eski gunlerdeki gibi .. Seni o kadar ozledim ki .. Yine cam kenarındayıM .. Yine bir yıldıza takıldı gozuM .. En parlak ve bana en yakın olan yıldıza .. Her gece penceremden baktığımda hep gokyuzunde olan yıldıza …Ve yine her gece olduğu gibi dilek dilediM yaşlı gozlerimle .. SeniN bana gelmeNi .. Eski gunlerdeki gibi olmayı dilediM .. Daha kac gece dilek tutucam Mavi GozluM .. Kc gece yalvarıcaM Tanrıya .. Kac gece daha ıslak gozlerimle penceremin kenarında sabahlıycam .. Kac gece mavi gozluM .. Kac gece .. Soyle buldun mu aradığın aşkı..Soyle…
Hani giderkeN .. Son kez vedalaşırken seninle .. Son kez yaşlı gozlerimle yarı yolda bırakırkeN soylediğiN sozleri hatırladın mı?.. Daha buyuk bir aşk arıyoruM demi$tiN .. Senin tahmiN edemiyeceğiN kadar buyuk demiştiN..BulduN mu tahmiN edemiyeceğiM kadar buyuk aşkı ..
Yoksa yalnız mısın sen yine..BeniM gibi boynu bukuk gozu yaşlı tek başına..
Yalnız mısıN sende .. Her gece yıldızlardan dilek diliyor musuN .. Bir kişi icin hayatını mahvediyor musuN .. bir yanın eksik mi ?.. AyrılığıN acısını anladıN mı ? .. CektiğiM acının ceyreğini yaşadıN mı?
Yine eskisi gibi beraber olsak…Ne olur sanki gecenleri unutsak …Hayat bitse dunya dursa…Olum bile olsa biz hic ayrılmasak..

Eskisi gibi tutşsak elele .. Hissetsem sıcaklığını tenimde .. Gecmişi silsek .. Ne varsa soylenen unutsak her şeyi .. Yeni bir sayfayla başlasak tekrar .. Ve o sayfanın ilk sozu “Seni Seviyorum” olsa … Ne olurdu sanki…Hayat bitene kadar .. Son nefesimizi verirken bile birbirimizin yanında olsak .. O anda bile gozlerimizde aşk aksa..Olum bile gelse ruhlarımız hep beraber kalsa ..biz hic ayrılmasak …