06.01.14' gunu saat: 22.59: Hangi Programlama Diliyle Başlamalıyım ? konu başlığı altında yonetici Burak ALKAN tarafından aldığım ceza ile ilişkili olarak, "math fonksiyonlarini yap" yazılı beyanında İngilizce kelime kullandığımı zannetmiş olup aslında oradaki math'ın metametik anlamındaki ingilizce degilde C'de kutuphane oldugunu anlamamıştır ve o yazılı beyanda abs pow gibi komutları yani math.h kutuphanesine ogrenmesini istemişimdir .
06.01.14 gunu 22.59: 8.1 ile scanf arasında problem konusu başlığı altında " dev c++ , codeblocks,visiual studio 2013) compilers'' başlıgı altında kullandıgım compilers kelimesinden dolayi tum forumdan ozur diliyorum ancak orada ki ozgun adlarını kullanmışımdır. ancak kelimenin Turkcesi vardır ve duzenleyicidir. yinede size teşekkur ediyorum.
Ancak genel almanda konuşacak olursak yukardaki yazılı metinde bile bir cok hata vardır ki, soz konusu Turkce kurallarına uyulması ise eğer forumumuzda bile bir cok hata vardir mesela Turkcede Saatlerin arasında tek (.) kullanılır. Bu izlediğiniz tutum ile sadece forum gerilemekten başka bir işe yaramaz , sizden istediğim ceza yonetemlere ağırlık degilde sevgili kullancılarımızın hataları duzelterek hem daha yararlı bir işte ve hem de daha iyi bir foruma haline taşıyılım .
Sevgilerimle
Byanigli
Forum cezalari ile ilgili : sevgili yoneticilere ?
Geyik0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Forum cezalari ile ilgili : sevgili yoneticilere ?