Arkadaşlar merhaba, bir iki hafta icerisinde aklımdaki sistemi internetten sipariş edeceğim, teknobiyotik.com'dan vermeyi duşunuyordum bu siparişi, internetten biraz kullanıcı yorumlarına bakayım dedim, birkac forum dolaştım ozellikle Donanımhaber'de yerden yere vurmuşlar bu siteyi. Yorumlar genel olarak elini veren kolunu kurtaramaz, ticari ahlakı en duşuk olan şirket, Allah ellerine duşurmesin vb. şeklinde gidiyor. Bana cok abartı gibi geldi.

Kasayı monitor ile beraber internet uzerinden sipariş edeceğim, siz daha once burdan bişey aldınız mı ? Ben internetten genel olarak şimdiye dek onlarca urun aldım ve hic sorun yaşamadım, internet alış verişinden pek cekinmem ama ilk defa 2000 lira civarı bir şeyi internetten alacağım, dolayısıyla duşunuyor insan. Vatan Bilgisayarı'da pek tercih etmek istemiyorum gecen gunlerde internet alış verişinde sorun yaşayan bir arkadaş gordum burada, butun donanım bileşenlerini hangisi daha once ellerine gecerse teker teker yollamışlardı, hepsi icin ayrı ayrı kargo ucreti almışlardı. O yuzden Teknobiyotik'den sipariş vermek istiyorum ama sizin de goruşlerinizi almak istedim.