Kardeşim dediğim adamla ayrıldım
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kardeşim dediğim adamla ayrıldım
-
22-10-2022, 23:26:32Dostlarım biraz sohbet etmek istedim acıkcası. Yazın kardeşim dediğim adam ilk kez bir kıza yazdı ve devamı geldi. Şu an 12. sınıftayız ve kız bizden 1 yaş kucuk. Yazın uzuleceği şeyler yapma diye uyarmıştım ama aşırı gurur yaptı ve ben bağlanmam dedi. Şu an deli gibi bağlandı. Ben de onlara rahat vermek icin aradan cekildim. Ne olup bittiyse 3 guluk surede artık yuzume bakmıyor. Herhangi yanlış bir şey de demedim. Saygı duyduğunu soyledi ve konuşmayı kesti. Koridorda selam vermemeye başladım ben de. Bizim aynı ev hayallerimiz vs. vardı ve şu an sanki hayatında ben yokmuşum gibi beni umursamıyor. Evlerimiz yan yana ve servise binerken gunaydın bile demeden servise bindi elinde telefon kıza yazıyor. Bindiğimizde yanıma oturdu, indiğimizde 500km/h ile okula yurudu. Onu kaybettiğimi duşunuyorum. 17 yıllık arkadaşımı, kardeşimi bir kız yuzunden kaybettim diyebilirim ve onu tanıyorum. Bir cocuk kıza sulanmıştı ve ben halletmiştim meseleyi. Ayrıldığı zaman bana gelecek ve bende ona sinirliyim, affetmeye de şu anlık niyetim yok. İcimi dokmek istedim sadece. Sağ olun okuduğunuz icin.