Sağlıklı duşunemiyorum. Bu beni rahatsız etmeye başladı asosyallikten farklı bir boyuta gecti eskiden sadece ice kapanıklığım vardı ama karantinadan sonra hayatım durmaya başladı. Ruhum tamamen ice kapanmış gibi hayatımda kimse yok kimseyle konuşamıyorum herkesten korkuyorum birisiyle konuşmaya başladıktan sonra zihnim karşımdaki kişi kotu biriymiş gibi bana zarar verecekmiş gibi hissettiriyor ve bir daha konuşamıyorum hicbir derdimi anlatamıyorum, ailemden birisine bile anlatamıyorum. Sanki benim kotuluğume kullanacaklarmış gibi cok defa denedim bu sorunumu insanlarla konuşmaya başladım sevindim insanlarla iletişim kurduğum icin ama sonrasında anında hepsiyle iletişimi kestim artık cok rahatsız olmaya başladım kimse ile ilgili sağlıklı duşunemiyorum arkadaş edinemiyorum insanlardan daha da uzaklaşmaya başladım bu korkumun nasıl olduğunu hic bilmiyorum hic sosyal bir cocuk olmadım ama arkadaş edinebiliyordum artık hicbir şey yapamıyorum psikoloğa veya psikiyatriste gitmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum buraya yazmamın nedeni artık icimde birikmesinden bıktım her gece cok kotu bir durumda oluyorum. Bir şey yapmaya calışırken eziklik duygusu oluyor insanların ne diyeceğini duşunmeden duramıyorum bu beni fazlasıyla sıkmaya başladı kendimi nasıl rahatlatacağımı bilmiyorum. Dışarıda dururken telefonumu bile acamıyorum sadece saate bakıp geri koyuyorum insanların benim izlediklerime veya baktığım fotoğrafları gorunce dalga gececeklermiş gibi geliyor. Ne yapacağımı hic bilmiyorum artık bıktım bunaldım.