Oz guvensiz birisiyim
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Oz guvensiz birisiyim
-
22-10-2022, 23:18:22Yaşım 16 kendimden kısaca bahsedeceğim. Herkes fitness spor falan diyecek paralı benim gucum oraya da yetmez oz guven de sıfır, ne kendime ozgu giyinişim sac şekilim yok. Diğer ergenlerin yanında hicbir şeyim. Kucukken eziktim hala eziğim 14 yaşından sonra hayatım iyiymiş gibi de arkadaşız kaldım oz guvenim duştu depresyona girdim ama efendeyim. Gercekten neden boyle ya? Genelde okul ortamlarında hep ezildim ki hala eziliyorum. Bugun geldim adam yerime oturmuş haydi buyur bir de arkadaşımla ona da zaten iki soz indirdim, yani olay bundan ibaret değil. Arkadaşlar cok aşağılandım veya duyulmayacak sozler duydum. Hassasım bu konularda arkadaşlar bir ara sevgili bulma işine duşum dedim o da olmadı kızlar sosyete zaten bize bakar mı? Oz guven yok bir şey yok ne diyeceğim yanına ee merhaba nasılsınız sonra bir gulme hahahaha hayat bundan ibaret işte. Oz guvensiz olanlara cehennem ya da şans işi hani bazılarında o kadar arkadaş sevgili var ki ağacta meyve bol bir gun birisi bir gun birisi bana gelse ben korkarım elimden gidecek diye.