İlk once benden başlayalım.

Technopat aslında bir hayat okulu. Gittiğimiz okulların yanı sıra, kariyeriniz icin ve geleceğimiz icin kullanacağımız bilgileri beynimizde saklayıp, yıllar sonra kullanacağı-
mız altın niteliğinde bilgilerdir. Hepimiz ileride bilgisayar muhendisi, yazılım muhendisi, bilgisayar teknikeri, bilgisayar mağazası kuracağız. Ve biz bunu nerede oğreniyoruz?
Forum sitelerinden. Zaten buyuk ihitmalle hepimiz ileride bilgisayar ile uğraşacağız.
2019'un ortasında kadar bilgisayar ile ilgili bir şey bilmiyordum. Bilgisayarın sadece işlemcisi, RAM'i ve anakartı olduğunu biliyordum. Kasa ve ekran kartının adını bile ilk defa duymuştum. Ancak ne zaman bilgisayar istemeye başladım, doğruca Technopat'a yoneldim. Technopat, fikirlemizi beyan ettiğimiz basit bir forum sitesinden oluşmuyor. Aslında buyuk bir okul. Oğretmenliğini kim yapıyor dersek? Aslında başoğretmeliğini? Tabii ki de @recep Baltaş. Niye başoğretmen dedim sizce? Cunku @yener999 hocam gibi forum uyeleri de Recep Baltaş gibi bilgi oğrenmiş ve bize oğretiyorlar. Hatta bircoğumuz sıfırdan oğrenmiştir bilgisayar bilgisini. Aynı zamanda burayı kullananlar hobi bile edinmiştir burayı. SDN ve DA gibi forumlarda da uyeliğim bulundu ancak hicbir forum, buranın tadını veremez. Cunku burada fazla cocuk yok, uyeler hayatta bir tecrube edinmiş, vatanını milletini seven, yardımsever ve kulturlu, dilini iyi kullanan insanlardan oluşmakta. Bu da haliyle forumun kalitesini en ust duzeye cıkarıyor. Yarım milyon uyeyi aştık. Şu an bilgi aclığı yaşayan insanlara neden bilgi oğretmiyoruz? Burası sadece yardımlardan ibaret değil. Burada insanları bilgilendirir, o bilgilerini de gelecekteki uyelere oğretecekler. Yani uyelere bilgisiz demek yerine oğretelim. İleride Turkiye'deki butun forumları batıracak kadar guclu bir hale geliriz.