Arkadaşlar, okulda kimsenin hoşlaşmayacağı nalet olası "zorbalık" ile maalesef karşılaştım. Neyse kısa keseceğim. Şimdi okuldaydık Turkce dersi başlayacaktı daha onceden İngilizce hocamız akıllı tahtaya uygulama indiremediği icin ben yardım etmiştim. Antivirus programıyla işi halletmiştim. Ve o olaydan 2 hafta sonra maalesef hastalandım 1 hafta sure ile okula gidemedim. Daha sonra bir gun okula gittiğimde Turkce dersindeydik. O gunde BT formator yani okulumuzdaki bilişim hocası tahtaya Windows 10 yuklemişti, daha sonra Turkce dersinde hocamız Google'a girdiğinde dokunmatik klavyeyi ayarlayamayınca ben yardım etmeye calıştım, daha sonra hoca ben yardı m istedim mi diye sinirlendi ki aşırı gereksiz bir sinirlenme sonra ayarlamaya calışırken klavye ayarlarında girdik ve hocamız daha fazla sinirlenmeye başladı bu tahtayı kim kurcalıyor diye. Daha sonra tam ben olayı anlatacaktım ki daha sonra herkes hep bir dilden yalan yanlış sozler soylemeye başladı daha sonra işte akıllı tahta ders icin oynamak icin değil falan kimsenin umurunda olmayacak laflar soylemeye başladı ki daha sonraki dersimizde aşırı gereksiz başkan ve başkan yardımcısı tam ben hocanın tahtaya yazdığı yapılacak şeyleri yazarken sildi. Evet resmen tam ben yazarken sildi. Ve ben sinirlenip defterle biraz sinirlendim vurmaya başladım ki kendisinin zaten bana onceden tokat atmışlığı var. Sonra yardımcı olacak gitti bir hocaya soyledi beni ben aldırmadım. Hoca boyumla dalga gecti ve din hocası. Neyse ben gene aldırmıyorum falan 2. ders Turkce hocası işte benden şikayetci olan bir deftere yazsın getirsin falan demeye başladı ki ben gene aldırmadım sonra beni m gitmemi kac isteyen var diye bir oylama yaptı hoca ve sınıfın tam yarısı oyladı ben gene bir şey yapmadım sonra dışarıdan matematik hocası beni cağırdı kitap icin falan sonra ben giderken işte bir kız işte dışlanıyor musun sen dedi ve gulerek. Evet oğretmenlerimi cok seviyorum iyiler sempatikler komikler ama eğitim sistemi işte. Yarısını seviyorum yarısını sevmiyorum falan. Cok gıcıklandığım bir olay zaten turkcecinin oyle yapacağı belliydi mesela atıyorum bir cocuk cantasını başka bir ilde falan unuttu vs. kayboldu, ama defterlerini kitaplarını getiriyor. Buna bile kızacak bir şey buluyor gereksiz yere yok 3 disiplin hakkınız falan var falan demeye başladı. Ve imam hatipe gidiyorum yaşadığım olaya bak.
Okul hevesimi %0'a indiren bir olay.