Malum bilgisayarım hala teknik serviste. Bugun 20. gun. Aradım Vatan'ı dun bilgisayarım gelmiş. Teknik servis fanı değiştirmiş. Ancak Vatan Bilgisayar test ederken fanda ki sorunun giderilmediği gerekcesiyle geri yollamış. Sonra işlemleri biraz daha hızlandırmak icin Lenovo'yu aradım. Bir cok soru sordular sonra seri numarası olmadan urunu bulamıyoruz dediler. Ancak bende seri numarası var. Bunu teknik servisin tamamı bilmiyor. Tam 3 gorevliyle konuştum 3'u de habersiz. Hem fatura da hem de teknik servis kağıdın da seri numarası yazıyor. Lenovo 10 haneli başı QB ile başlayan bir seri numarada ısrarcı. Tekrar Vatan'ı aradım sonra bayan yine 20 haneli bir seri no verdi. Aynısı faturanın uzerinde de yazıyor. Ancak ben Lenovo'da ki gorevliyle konuştuğumda o değil dediler. Seri numarayı okudum ilginc ve sacma bir şey fark ettim. Lenovo'nun istediği seri numarası 20 haneli bana verilen seri numaranın tam ortasından başlıyor. Sonra 10 haneli seri numarayı soyledim de 2 gune gelir dediler. Fabrika ayarlarına dondurmuşler bilgisayarı...
Buyuk ihtimal anlamadınız ben de anlamadım cunku olayı. Sonuc olarak Lenovo seri numara istiyor 10 haneli ama size verilen seri numara 20 haneli. Tam ortasından başlıyor Lenovo'nun istediği seri numara. Benim bunu anlamam 1.5 saatimi aldı. Ancak ne Lenovo ne de Vatan Bilgisayar'ın bu durumdan haberi yok. Sizden seri numara istedikleri zaman fatura da ki seri numaranın ortasında ki numarayı soyleyin ve uğraşmayın. Boyle basit bir şeyi bilmedikleri icin baya uğraşıyorsunuz...
Cozum Lenovo laptop seri no nasıl oğrenilir?
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Cozum Lenovo laptop seri no nasıl oğrenilir?