Gercek hayatta arkadaşım yok denecek kadar az. Cunku yakın cevremin hepsi biraz aptal. Hicbirine guvenemiyorum orneğin sınıfta bir arkadaşıma bir sır versem yarın gidip millete soyluyorlar veya sınıftaki herkese soylemediğim şeyleri soylediğimi iddia edip beni herkese rezil etme derdindeler. Hatta arkadaşlarımı gectim anneme bir şey soylediğimde bile gidip herkese soyluyor beni rezil ediyor. Sınıfımdaki herkes bana cok uzak orneğin ben eğitim siyaset mizah eğlence dizi film veya din hakkında konuşmayı severim ancak arkadaşlarımın coğu sadece oyun konuşmayı milleti rezil etmeyi kucumsemeyi zorbalığı kufru ve boş yere kavga etmeyi seven insanlar. Cok fazla kufur etmeyi sevmem. Hatta hayatımda hic kavga etmediğimi bile soyleyebilirim. İnsanlarla konuşup arkadaş olduğumda ona değer verdiğimde yarın bir gun gereksiz havalara giriyor bunlara gore kavga eden kendini gosteren milletin anasına bacısına kufur etmeyi seven cocuklar daha havalı gozukuyor. Hepsi birbirinden cahil insanlar hicbirinin gelecek hedefi hayali yok. Ya gecen birine interneti neden kısıtlıyorlar anlamıyorum dediğimde boyle olması daha iyi ulke huzur icin yaşıyor diyecek kadar cahil. Hepsi boyle değil en azından ulkesinin ne mal olduğunu bilenlerde var ama coğu boyle. 3 yıl once sınıfımıza tam benlik bir arkadaş gelmişti benim bildiğim her şeyi bilen akıllı ve duşunceli benim sevdiğim konuları seven teknolojik birisiydi. Hatta buyuyunce kendi işimizi kurup kendi paramızı bile kazanmayı planlıyorduk. Ancak 1 yıl sonra bazı sebeplerden dolayı taşınmak zorunda kaldılar. Şimdi bende bu cahiller topluluğuyla baş başa kaldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sosyal fobim olduğundan kolay kolay arkadaşta edinemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?