Hayatım mahvoluyor
Geyik0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Hayatım mahvoluyor
-
22-10-2022, 23:04:46Merhaba 14 yaşındayım lise 1'e gidiyorum 9. sınıfı tekrar okuyorum ne yapacağım bilmiyorum okulu sevmiyorum derslerim aşırı kotu 9. sınıfta 30 ortalamam vardı 2. donemin sonlarına doğru hic gitmedim 2. donemin 2. sınavlarına hic girmedim okulu bitirmezsem hicbir şey olamayacağımı biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor oyle kuvvetli biride değilim gideyim bir işte calışayım bir gun calışmaya gittim akşamına felc gibiydim okul yuzunden surekli ailemle kavga ediyorum acığa geceyim diyorum olmaz diyorlar acığa gecince hayatım iyice camura batacak onu da biliyorum cok bilgisayarla vakit geciriyorum robot gibiyim evden hic cıkmıyorum ergenlikten mi? diyeceğim tanıdığım abilerimin hicbiri ergenlikte boyle olmamıştı. Geleceğimi hic duşunemiyorum, ekonomiyi biliyoruz hadi okumasam iyi kotu bir işte calışsam desem o da olmuyor ailem o kadar emek verdi gecen sene yani coğu oğrenciye gore aşırı iyi şartlarım vardı, ama ben boşa okudum okula sabah babam bırakıyordu şimdi kendim gidiyorum. Ustune gecen seneki arkadaşlarım 10. sınıfa gecti birkac arkadaşım vardı onlarla da aram bozuldu şu an kimseyle aram yok. Yeni sınıfım cok cocuksu deli deli hareketler yapıyorlar gercekten ne yapacağımı bilmiyorum. Zamanımı yonetebilsem acığa geceyim ama sabah kalkıyorum daha millet kalkmadan bilgisayarın başına geciyorum (hafta sonları) okula gitmediğim gunlerde de aynısı oluyor normalde 9 gibi kalkan biriyim ama okula gitmeme lafını duyunca 6-7 bazen 5 gibi kalkıyorum direk PC'nin başına geciyorum hadi bilgisayar uzerinden gelir kazansam neyse de bilgisayarda oyundan başka bir şey oynamıyorum oyunlardan kazanayım desem oyle bir yeteneğimin olduğunu duşunmuyorum tekrardan duşunuyorum surekli kafamda bu gidişle ne olacağım var ama hicbir şey aklıma gelmiyor soyleyin ne yapabilirim? Gitgide yaşam amacım kalmıyor yeni bilgisayar aldırdım okuyacağım diye ama icimden gelmiyor boyle olunca da aşırı mahcup duruma duşuyorum.