Şok markette 8-9 yaşlarında cocuk calışan gordum
Geyik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Şok markette 8-9 yaşlarında cocuk calışan gordum
-
22-10-2022, 22:51:26Dun arkadaşlarla bostancıdaydık, kayalarda otururken yemek icin birkac bir şey almak icin market arıyorduk. Civarda başka market olmadığı icin mecburen şok markete girdik. Once daha garip bir olay yaşandı. Yanımıza 20'li yaşlarda bir abi gelip ağır cekimde oldukca yavaş konuşarak hangi takımlı ve nereli olduğumuzu sordu. Yarım saat abiyle ayıp olmasın diye sohbet ettik engeli vardı bariz bir şekilde. Daha sonra soğuk reyonunda kucuk bir kız cocuğu gorduk. Boyu 1.30 falan anca var. Ustunde de şok forması var. Devletin bu cocuğun calışmasına nasıl izin verdiğini geciyorum o formayı o bedene gore nasıl buldular oturup kafa yorduk gercekten. Kucucuk kız taş catlasa 9 yaşında. Bayağı sinirlendim boyle bir şeyin oluşuna. Her neyse kasaya gittik kasiyer de nereden baksan 70-80 yaşında var. Teyze surekli oksuruyordu belli ki hasta yaşlı başıyla calışmaya calışıyor garibim. Para ustunu de eksik verdi canı sağ olsun dedik cıktık. Oyle bir deneyimdi ki uclu kombo yedik resmen. İnanmayanlar bostancı novacadde gayrumenkulun yanındaki şok markete gidip kendileri gorsunler rezaleti. Uzulmeyi ve şaşırmayı bıraktım artık sadece daha kotusu ne olabilir diye sorguluyorum. Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz?