Cok değil, bir kac sene once cok duyulmuştu.
Sonra ilk arkadaş yayına cıktı.
Kısa sure sonra da oldu. Kendini yaktı diyen var, Karaoğlan parkında olduruldu diyorlar. Sonra haberi yapılmaktan korkuldu. Herkes sustu, gundem değişti, 3 cocuk yapın dendi gene.
Sokakta kalmayan bilmez, az cok empati yaparak anlayabilirsiniz. 2. arkadaş kollarını istediği gibi hareket ettiremiyor, kaslarında sorun var sanırım.
Tiner nedir?
Videoda 1:40 suresine bakın.
Ulkenin en buyuk sorunlarından biri olarak gosteriyorlardı tinerciler. Ki gercekten oyle, videodaki adamlar en azından bırakmayı denemişler. Denemeyenler cekip cekip sokaktan gecenlere saldırıyorlar, tecavuz ediyorlar, ya da bi koşede sıvışıp olmeyi bekliyorlar. Video zaten her şeyi ozetliyor.
Başka bir eroinmanın hikayesi
http://inci.sozlukspot.com/w/bir-eroinmanın-hikayesi/
Bu arkadaş da oldu. Zaten psikolojisi bozulmuştu. Hikayenin 3. gununde "derdime derman bulamazken kaddime ferman buldum sevgi koyduğumun yerinde. bir daha girmeyeceğim sozluğe 3 gun icerisinde cok ağladım ve gercekten cok uzuldum kendinize iyi bakın. ayrıca taş kalplilerin sevgi koyayım.
(bkz: inci sozluk offline)" yazarak hikayesine ara verdi, sonra başkaları yardım etti, evine geldiler konuştular vs. vs. yardımları kabul etmedi.
AMATEM'e gitti, bir sonuc alamadı. Kaldı ortada tum tinerciler gibi...
Tinerci cocuklara ne oldu?
Geyik0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Tinerci cocuklara ne oldu?