Charm link (Dakika 5.50)
Benim eski kanalımın linki

Evet cringe biliyorum ya da velet de diyebiliriz belki ama en azından o zamanlar mutlu olduğumu, cevremdekilerin mutlu olduğunu fark ettim tekrar. O zamanlar tek uzulduğum şey bana yorumlarda velet denmesiydi, zaten bu yuzden video cekmeyi bırakmıştım . Arkadaşlarla bunun ( benim eski videolarımın) goy goyunu yaparken bu videonun karşıma cıkması tuhaf hissettirdi.
Neyse gelelim soruma. Ben şimdi bu kanalın şifresini, e-postasını veya telefon numarasını bilmiyorum cunku e-posta ve şifre başkasının adınaydı ve o kişi de numarasını vs değiştirdi 3 yıl once falan. Benim şu an bu hesabı kurtarmak icin elimde az da olsa umit veren kozlar şunlar:
- Guvenlik sorusunu muhakkak biliyorumdur ya ilkokul oğretmenimin adı soyadı(ki tek hatırladığım oğretmenim bugune kadar) ya da İlkokulumun adı. İkisini de hatırlıyorum.

- Kanalın acıldığı Wi-Fi'ya tekrar bağlanma imkanım var belki oradan bir şeyler olabilir.

- Kanal kayıtlı mıydı hatırlamıyorum ama oyunu oynadığım bilgisayara ulaşma şansım var.

- Şifreyi tam yapamayabilirim ama yakın bir şifre hatırlıyor olabilirim.
Bana pek mumkun gelmiyor kurtarmak ama ne bileyim geri alsam kanalı 10-15 sene sonra sağlıklı olursam nostalji diye kalsın kenarda isterim. Belki aranızda bilgisi olan vardır. Teşekkurler şimdiden...