Ezilmekten yoruldum
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Ezilmekten yoruldum
-
22-10-2022, 21:53:23Kendimden bahsedecek olursak her konuda yumuşak davranıyorum asla kotu davranan biri değilim. Kotu olsam severlerdi surekli herkes tarafından eziliyor aşağılanıyorum ozguvenin e si kalmadı sırf bu yuzden arkadaşım yok fark etmeden hata mı yapıyorum bilmiyorum uzulmemek icin kendimi teselli ediyorum. Gecen ufacık tanımadığım cocuk bile bana laf attı bu nedir ya? Yaz tatilinde işe girdim anneme bile adam kufur etti. Hadi oradan cıktım kurtuldum ailem bile beni eziyor ufak hatalar yuzunden 11 sınıfa geldim gelesiye kadar canım cıktı. Okulda da ezildim en cok da 10. sınıfta ezdiler. 3 4 kez mudurun yanında cok fena ağladım hala daha eziyorlar. Beden dersinde oyun bile oynatmıyorlar. Gelmiş gecen yurumemle dalga geciyor gucuyle tehdit ediyor doverim oldururum cinsinden bir vursam yarısı yerde falan diyorlar. Hani bir insana bu kadar da yuklenilmez. Bunları yazarken ağlıyorum beş para etmeyecek insanlar yuzunden uzuluyorum cunku hayatımda duymadığım kelimeleri duyuyorum ne soylesem de ezilmeye care bulamıyorum sonra bir soğuk bir sıcak davranıyorlar oyle oyle bu hayatım gecip gidiyor işte hayatımdaki tek derdim bu.