İnsanlara cok mu guveniyorum?
Geyik0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- İnsanlara cok mu guveniyorum?
-
22-10-2022, 21:46:47Arkadaşlar gecenlerde babamın bir arkadaşıyla uzun bir yola giderken muhabbet acıldı. Konuşurken birden abi kardeş samimiyeti hissedip iş yeriyle alakalı bir olayı anlattım. Aramızda kalır sandım ve konuştuk. Ertesi gun babama konuştuğumuz tum mevzuyu anlatmış ve babam yanına cağırıp "sen cocuk musun, eşek kadar adam oldun niye boyle yapıyorsun" deyince kotu duruma duştum biraz ve canım sıkıldı. Sigara kullanan biri değilim ve gecen gun o bahsettiğim babamın arkadaşı surekli bana "sen sigara kullanıyor musun? Kullanıyorsan soyleyebilirsin" tarzı konuştu. Ağzımdan laf almaya calıştığını anlayınca sustum, bir şey demedim. Bugun de koyde markete gondereceklerdi. Arabaya binip biraz hızlı bir kalkış yaptım. Hemen beni arayıp "bir daha suratle araba surersen vermem" dedi. Ardından dakikasında babamı arayıp "arabayı hızlı kullanıyor, carpacak" demiş. Geldiğimde babamdan azar yedim ama sorun azar yemem değil. Bana yakın davranıp ne desem babama yetiştirmesi, beni kotu duruma duşurmesi. Sizce cok mu safım? İnsanlara cok mu guveniyorum? Bu guven sorununu nasıl atlatabilirim? Onerileriniz neler?